Aronshire#8111
kashiandwazaki
Oldukça ilgimi çekti, izlemeyi düşünüyorum. <3En son izlediğim dizi "The Queen's Gambit"
Dizi beth harmon ismindeki küçük bir kızın satranç hayatını gösteren bir dizi.
Öncelikle dizinin satrançla ilgili olması beni hayli şaşırttı ve mutlu etti. 2. sınıftan beri satranç oynuyorum, yıllardır satranç turnuvalarına katılıyorum oyüzden bu dizi benim için önemliydi. Dizinin satrança yakışır bir dizi olması harika. Yaptıkları hamleler, hamlelerin sonucundaki yüz ifadeleri bile çok gerçekçi. Yani izlediğim en iyi dizilerden biri. Kesinlikle herkese öneri öneriyorum. 28 günde 62 milyon izleyen kişide benimle aynı fikirdedir sanırım :)
kashiandwazaki
Kurtlar vadisi ilk sezon'a başlamayı düşünüyorum bende. :DYabancı dizi olarak The Originals, Biraz racon kesmek için dün Kurtlar Vadisi Pusu izledim. ? Yoruma gerek yok bence efsanee!
Violet Evergarden#9379
kashiandwazaki
İsmini okuyamasamda kopyala yapıştır yapıp bakacağım. :DEn son Kokoro ga Sakebitagatterunda isimli bir anime izlemiştim ve gerçekten çok kaliteliydi. Dramı vs herşeyi dozunda idi ancak o alkasız ve saçma finalden sonra gerçekten beni kızdırmayı başardı :D
kashiandwazaki
Yorumunu bekliyor olacağım çok fazla önerdiler başlamayı düşünüyorum.
Şimdi de The 100'e başlıyorum... (Bitince yorumlarım :D)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!