En Son Hangi Zoom Dersine Girdiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben en son zoom trollemeye girdim topluca hangi ders onuda bilmiyoruzda neyse:d

Beden Eğitimi uh, keşke olsa. Canlı derslere girecek kadar vaktim bulunmadığı için girmiyorum. xd

Son düzenleme:
Aynen ya bizde de beden, resim ve müzik var :d hayır yani bedende resimde falan napıcaz beden diye koltuğun üstüne çıkıp zıplıycaz mı evde ip mi atlıyacaz ?? müzikte evde flüt çalarız neyse de :d (saat 10 da evdekiler yatarken ben nasıl flüt çalayım) bu nasıl bişeyse artık ??

Aynen ya bizde de beden, resim ve müzik var :d hayır yani bedende resimde falan napıcaz beden diye koltuğun üstüne çıkıp zıplıycaz mı evde ip mi atlıyacaz ?? müzikte evde flüt çalarız neyse de :d (saat 10 da evdekiler yatarken ben nasıl flüt çalayım) bu nasıl bişeyse artık ??​

Biz de sadece beden var. Sizin durum çok daha komikmiş fkskfdkks

Aynen komik :D
Ama tüm dersler artık işleniyor.Bedenden müziğe müzikten resime resimden teknoloji tasarıma tüm dersler var artık
Rehberlik bile var ya

Web Programlama Tasarım

Fizik dersine girdim en son. Dün hocanın elektrikler gitti diye bugün yaptık :/ 10ders işledik kafam patladı.

Tam şu anda İngilizce dersine katıldım. 15 dakika ara vardı ben de MC-TR sitesinde dolaştım. Son yorumumu atıp derse geçiyorum :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl