KardasLand#9552
Violet Evergarden#9379
onurtncblk_
Naruto'yu kesinlikle izlemeni tavsiye ediyorum.Dün Erased'ı bitirdim. 3-4 aydır anime izliyorum İlk ay shounen animelerine bakaya sarmıştım no boku hero acedemia, the seven deadly sins, jiu jitsu kaisen vs. bitirdim. Klasiklerden (naruto - one piece) izlemek istiyorum ama +1000 bölüm olmaları beni uzaklaştırıyor. Bu sıralar Violet Evergarden animesini çok duyuyorum galiba ona başlayacağım.
Japon Serkan#5671
Naruto, One Piece uzun ama akıcı olan animelerden.Dün Erased'ı bitirdim. 3-4 aydır anime izliyorum İlk ay shounen animelerine bakaya sarmıştım no boku hero acedemia, the seven deadly sins, jiu jitsu kaisen vs. bitirdim. Klasiklerden (naruto - one piece) izlemek istiyorum ama +1000 bölüm olmaları beni uzaklaştırıyor. Bu sıralar Violet Evergarden animesini çok duyuyorum galiba ona başlayacağım.
☆ Emir ☆#7395
☆ Emir ☆#7395
Valla sorma bende aynıyım mangayı takip ediyorum artık ama çok yavaş bölüm geliyor orayada3. Defa OPM'nin 2 Sezonunu izledim geçen seneden beri 3. sezonu bekliyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!