En son hangi animeyi izledin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iOnurReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.498
  • Etiketler Etiketler
    anime
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iOnurReis

Herkes yalan söyler.
Elmaslar
224
Minecraft
iOnurReis

Discord:

onurtncblk_

Merhaba arkadaşlar, bu konuyu açan oldu mu bilmiyorum ama en son hangi animeyi izlediniz izlediğinizden memnun musunuz? Önerir misiniz?

Zaman bulamadığım için 6 aydır bitiremediğim Angel Beats harici en son izlediğim galiba "Knights & Magic" veya "Girly Air Force" idi. Angel Beats'i kesinlikle öneririm ama knights & magic'e bakma bile derim. Girly Air Force ise.. meh.

Bayağı zaman oldu adam gibi anime izlemeyeli .d

Her ne kadar anime izleyecek zamanım çok olmasada Ishuzoku Reviewers izleyebildim ancak pek tatmin etmedi. Mangalar daha güzel :)
Bu arada izleyecek anime arıyorsan Clannad, Your Lie in April veya Violet Evergarden izleyebilirsin.

Boku No Pico Anime Çok Güzel ^^

Quanzhi Gaoshou'ydu efsanelerden biridir gözümde bir tek seslendirmesi kötü fakat kesinlikle güzelliğini bozamaz​

En son olarak, Wonder Egg Priority izledim.

3. Defa OPM'nin 2 Sezonunu izledim geçen seneden beri 3. sezonu bekliyorum.

Dün Erased'ı bitirdim. 3-4 aydır anime izliyorum İlk ay shounen animelerine bakaya sarmıştım no boku hero acedemia, the seven deadly sins, jiu jitsu kaisen vs. bitirdim. Klasiklerden (naruto - one piece) izlemek istiyorum ama +1000 bölüm olmaları beni uzaklaştırıyor. Bu sıralar Violet Evergarden animesini çok duyuyorum galiba ona başlayacağım.

Dün Erased'ı bitirdim. 3-4 aydır anime izliyorum İlk ay shounen animelerine bakaya sarmıştım no boku hero acedemia, the seven deadly sins, jiu jitsu kaisen vs. bitirdim. Klasiklerden (naruto - one piece) izlemek istiyorum ama +1000 bölüm olmaları beni uzaklaştırıyor. Bu sıralar Violet Evergarden animesini çok duyuyorum galiba ona başlayacağım.
Naruto'yu kesinlikle izlemeni tavsiye ediyorum.

Naruto, One Piece uzun ama akıcı olan animelerden.
Önemli olan başlamak, başlarsan devamı zaten gelir.

Tokyo revengers izledim dövüş temalı bir anime denebilir tavsiye ederim

Şuan one piece izliyorum.

full metal alchemists brotherhood

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl