En Sinirlendiğiniz Oyun Anını ve Başınıza Gelenleri Paylaşın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rousseaw

Omne propositum habet.
Sunucu Sahibi
Elmaslar
176
Discord İzni
Minecraft
Rousseaw

Discord:

Rossaw

mctr.webp

Merhaba Sevgili MC-TR.com Üyeleri,

Herkesin oyun oynarken sinirlendiği bir anısı vardır. :sohappy: Şimdi ise bunu bizimle paylaşma vakti! Haydi herkes ortaya çıksın ve oynarken en çok sinirlendiği oyun anını ve başına gelenleri bizimle paylaşsın ☺️

Lütfen mesajınızı yazarken saygınızı bozmamaya ve MC-TR Forum Kuralları'na uymaya dikkat ediniz.

İyi Forumlar

Ekli dosyayı görüntüle 272872

Merhaba Sevgili MC-TR.com Üyeleri,

Herkesin oyun oynarken sinirlendiği bir anısı vardır. :sohappy: Şimdi ise bunu bizimle paylaşma vakti! Haydi herkes ortaya çıksın ve oynarken en çok sinirlendiği oyun anını ve başına gelenleri bizimle paylaşsın ☺️

Lütfen mesajınızı yazarken saygınızı bozmamaya ve MC-TR Forum Kuralları'na uymaya dikkat ediniz.

İyi Forumlar

Valorantta bir şahısa ard arda birçok kez ölmüştüm klavyeyi kemiriyordum sinirden resmen en sonda klavyeyi çöpe atma durumunda kaldım 😂

gta vice city helikopter görevi tartıșmasız zamanında çileden çıkartmıștı + save yoktu diye hatırlıyorum her sinirlenip çıktığımda yada kaybettiğimde en bașa atıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl