En Sinirlendiğiniz Anlar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ddOpher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.801
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
200 satır kod yazdıktan sonra çalıştırmayı deneyince 210. satırda hata olması

Herkesin benden yardım istemesi

"Çocuğun kafasını tek elimle tuttuğum gibi duvara son hız çaktım...

BİR ŞEY OLMADI"
Kafasına nasıl bir şey olmadı lan.
Valla hocam kötüye birşey olmazmış ağladı ama :D

Hoca ya dedim hoca iftirayı duyunca zaten iyi yapmışsın dedi ://

Valla hocam kötüye birşey olmazmış ağladı ama :D

Hoca ya dedim hoca iftirayı duyunca zaten iyi yapmışsın dedi ://
Maşallah ama o adamın kafa kötü değil, demir demir. Bileğine bir şey oldu mu bari xd

Son düzenleme:
çok mu önemli ki

Benimm yapabildiklerimi bilmeyen insanların benim hakkımda kötü kötü yorumlar yapması ve bunu yapabileceğimi kanıtlamaya çalışsam da ya bahane bularak kaçması ya da kanıtlamaya çalıştığım şeyi yapınca g*"t gibi kalmaları.

Çok sinirlendiğim sadece 1 anım var, oda özele giriyor bunu anlatamam. O hadde geldiğimde kendimi yumruklamaya başlamıştım, onun haricinde hiç sinirlenmedim :D

Geçen Yıl Sabahtan Akşama Kadar 46 Kez Elektirik Gitmişti Ve GTA 5 Bozulmuştu +1 Elmas Pls :D

Geçen yıl 3 motor gezerken aniden saldırıya uğramamızdı(kızlara artistlik olsun diye bize şekil yapıp bi anda saldırdılar 6veya7kişilerdi kafaları güzeldi) hemen motorlar zarar görmesin diye kaçtık aşağı tarafa motor topluluğumuz var oraya bi mesaj attık 20kişi olduk çocukları bulduk(yaş ortalamaları 22 falan) elemanlarda algida şemsiye demiri felan vardı kavga esnasında elime geldi tüm sinirimle birinin kafasına sopayla şiddetli vuruş attım sopa yamuldu elemana fazla bişey olmadı en çok bu olayda sinirlenmiştim

İnsanların bilmedikleri konuda bildikleri insanın bişi yapmasını "yapamaz,imkansız,yalan,kendisi yapmamış" gibi şeyler söyleyip kanıtlamaya çalışınca kaçmaları ve ya yalan ve ya banane demeleri sinir oluyorum
Onun haricinde vurdumduymaz biri oldum için çoğu şey umursamıyorum ve sinir olcağım bir durumda olmuyor. glsgfkgldfghlgşd​

Yanımda duran bir insanın ağzının kokuyor olması :/

Hiç sinirli olmadığım halimi görmedim yapım böyle

Yapabileceğim bir şeyi yapamazsın diye sürekli sürekli yaptırmaya çalışmaları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl