En Sinirlendiğiniz Anlar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ddOpher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.801
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ddOpher

Bir Hilal uğruna, ne Güneşler batıyor!
Elmaslar
83
Minecraft
hesabı silin

Discord:

hesabımı silin lütrfen

Selam dostlar, bu konumuzda sizlerden en sinirlendiğiniz anları ve verdiğiniz tepkiyi anlatmanızı isteyeceğim.

Ben söyleyeyim, kurstan çıkışta soyunma odasında çocuğun teki iftira attı, iftira da öyle basit birşey değil. Münasip olmayan bir konu, neyse. Çocuğun kafasını tek elimle tuttuğum gibi duvara son hız çaktım. Bişi olmadı.

Atalarımız ne demiş, kötüye bişi olmazmış :P

İyi Forumlar!

Kız arkadaşımın dediklerimi yapmaması falan olabilir galiba. :)

İyi olduğum derste arkadaşıma kopya verdim ve benden yüsek aldı. Onun iyi olduğu sınavda kopya vermedi :(

Etrafımdaki insanların kendimi kanıtladığım konularda benden üstün olduğunu iddia etmesi ve bana akıl vermeye çalışması genelde

İftiraya uğradığımda, yada birisi kendisini alakadar etmeyen bir konuda benim aleyhimde konuya karıştığı zaman.

İyi olduğum derste arkadaşıma kopya verdim ve benden yüsek aldı. Onun iyi olduğu sınavda kopya vermedi :(

Ben olsam One Punch Man'e dönüşürdüm.

Bu nasıl arkadaştır,
Bune figandır,
Kopya vermiyor,
Sınavdan yüksek not gelmiyor

Bune figandırğğ!

Kaneki: Son dakika, Emirhan aklını kaybetti, smh.

Neyse iyi forumlar çukulatalı ekmekli tostlarım

Kavgada kimseye vuramamam. :(

Oyunun En Heyecan lı Yerinde Arkadan Birinin Seslenip Biryere Göndermesi

Birinin güzelim "yerli sherlock" ppmi çalması...

"Çocuğun kafasını tek elimle tuttuğum gibi duvara son hız çaktım...

BİR ŞEY OLMADI"
Kafasına nasıl bir şey olmadı lan.

Bundan yaklaşık 1.5-2 sene önce CS:GO sunucumda beni saymaz isek 31 kişi vardı bi adminin hatası yüzünden sinirlendim ve sunucuda kaç kişi var ise hepsine ban attım :D

Not: 15 Dakika sonra herkes tekrar geldi :D

Babam ve abim bilgisayar almaya gitmişlerdi abim ve bana ona güzel bi kasa almışlar 8gb ram vb banada 512 mb ekran kartlı 2 gb ramlı bir bilgisayar bu yorumu o bilgisayardan yapıyorum üstelik abimin bu yaptıgını unutmam sinirden kendimi yiyordum

Ben pamuk gibi insanım sanırım :D

Sadece iş alakalı hep sinirleniyorum başka bir şey yok. Vurdum duymaz bir insanım sanırım. Burcum ile ilgisi var mı acaba.. Başak burcuyum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl