Teori En Sinir Bozucu Minecraft Sürümünü Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 36023

Ziyaretçi
En Sinir Bozucu Minecraft Sürümünü Tartışıyoruz!
Kiminin en sevdiği, kimininse nefret ettiği sürümler..

Başlıktan da çok net anlaşıldığı üzere bu konumuzda en sinir bozucu olan Minecraft sürümünü tartışıyoruz... Öncelikle benim görüşümle başlayalım; Bana sorarsanız en sinir bozucu Minecraft sürümünün öne çıkanı 1.9 sürümüdür. Bu sürüm çıktığında yanlış hatırlamıyorsam daha Notch, Mojang'ı Microsoft'a satmamıştı. PvP dair birçok şeyde değişince çoğu kullanıcının tepkisine sebep oldu. Sonra araya Microsoft girince de iyice umutlar yıkıldı. Böylelikle de 1.7.2 ve 1.8 sevdası uzunca devam etti. -Hala da biraz ediyor-

1.12.2'den sonra Microsoft'un büyük toparlama yaptığını gören oyuncularsa PvP'yi eklentilerle kurtarmaya başlayınca olumlu konuşmaya başladı. Tabi 1.9 sürümü geçiş sürümü olduğundan dolayı bence hep nefret edilecek, sizin de düşüncelerinizi almak isterim. Ayrıca düşüncenize göre en sinir bozucu sürümü de aşağıya belirtmekten sebepleriyle çekinmezseniz çok sevinirim, konuşup tartışırız.

sürüm.jpg

Bana göre en sinir bozucu olan 1.8 sürümü. O kadar iğrenç, aptalca ki tek oynanma amacı PVP'nin sadece en çok tıklayabilenin kazandığı bir şey olması.

Bana göre en sinir bozucu olan 1.8 sürümü. O kadar iğrenç, aptalca ki tek oynanma amacı PVP'nin sadece en çok tıklayabilenin kazandığı bir şey olması.​

Dediğinize katılıyorum, 1.9'da başka kefeye açılıyor. Bunların sunucular açısından büyük vakit kayıpları olduğunu gördük..

En Sinir Bozucu Minecraft Sürümünü Tartışıyoruz!
Kiminin en sevdiği, kimininse nefret ettiği sürümler..

Başlıktan da çok net anlaşıldığı üzere bu konumuzda en sinir bozucu olan Minecraft sürümünü tartışıyoruz... Öncelikle benim görüşümle başlayalım; Bana sorarsanız en sinir bozucu Minecraft sürümünün öne çıkanı 1.9 sürümüdür. Bu sürüm çıktığında yanlış hatırlamıyorsam daha Notch, Mojang'ı Microsoft'a satmamıştı. PvP dair birçok şeyde değişince çoğu kullanıcının tepkisine sebep oldu. Sonra araya Microsoft girince de iyice umutlar yıkıldı. Böylelikle de 1.7.2 ve 1.8 sevdası uzunca devam etti. -Hala da biraz ediyor-

1.12.2'den sonra Microsoft'un büyük toparlama yaptığını gören oyuncularsa PvP'yi eklentilerle kurtarmaya başlayınca olumlu konuşmaya başladı. Tabi 1.9 sürümü geçiş sürümü olduğundan dolayı bence hep nefret edilecek, sizin de düşüncelerinizi almak isterim. Ayrıca düşüncenize göre en sinir bozucu sürümü de aşağıya belirtmekten sebepleriyle çekinmezseniz çok sevinirim, konuşup tartışırız.

Ekli dosyayı görüntüle 195406
Aslında 1.14.4 den sonraki bütün sürümler kızıltaş ile yapılabilecek sistemleri kısıtlıyor. Otomasyonu seven birisi olarak nefret ediyorum.

Aslında 1.14.4 den sonraki bütün sürümler kızıltaş ile yapılabilecek sistemleri kısıtlıyor. Otomasyonu seven birisi olarak nefret ediyorum.​

Pek fazla uğraşmadığımdan bundan bilgim yoktu ancak duyduğumda olmuştu. Bazı farmların yasaklanması bile üzücü :/

Açık ara en fiyasko sürüm bence 1.8 ileri sürümlerde PvP mantığını fixlemeleri oyunun tekrar popülaritesini tavan yaptırdı zaten.

1.7.10'dan sonra çıkan tüm sürümleri ayıplıyorum. 1.7.10'dan sonra yeni bir Minecraft sürümü çıkmamıştır.

Açık ara en fiyasko sürüm bence 1.8 ileri sürümlerde PvP mantığını fixlemeleri oyunun tekrar popülaritesini tavan yaptırdı zaten.​

Nedense bana hep tam tersi gelmiştir. Asıl sorunun 1.9'da başlayıp eklentilerle PvP'yi 1.8 gibi yapmaları sanırdım ?
1.7.10'dan sonra çıkan tüm sürümleri ayıplıyorum. 1.7.10'dan sonra yeni bir Minecraft sürümü çıkmamıştır.​

Yani aslına bakarsan daha çok mod odaklı gibi gitmiş görünüyorlar. Her türlüsü saçma geliyor :D

Sanırım bana göre de 1.8

1.9 da pvp değiştirildiği için pvp sistemi saçma artık bana göre

1.8'in tüm üst sürümleri en sinir bozucu olanıdır net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl