En Sevdiğiniz Türk Dizisi Nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Değerli MC-TR Ailesi,

Hepimizin ekran başında keyifle izlediği, bölümlerini heyecanla beklediği Türk dizileri mutlaka olmuştur.
Kimi zaman güldüren, kimi zaman düşündüren bu yapımlar arasında sizin favoriniz hangisi?

🎬 En sevdiğiniz Türk dizisi nedir?

Yorumlarda buluşalım, bakalım hangi dizi en çok sevilen olacak! 👇
Arka sokaklar

lale mezardan cikti geldi ya artik hicbisi demiyorum :D bundan 3 yil falan once her cumartesi sabah kalkinca elimi yuzumu yikar arka sokaklar izlerdim sarardida guzeldi selin mesut ekip iyidi proje iyidi ama suan sanki eski keyfi vermiyor gibi. adamlar hala devam ediyor 1000 bolumu gormek ana hedefleri artik :D cobanspor olmez o yasamaya devam eder bu arada

lale mezardan cikti geldi ya artik hicbisi demiyorum :D bundan 3 yil falan once her cumartesi sabah kalkinca elimi yuzumu yikar arka sokaklar izlerdim sarardida guzeldi selin mesut ekip iyidi proje iyidi ama suan sanki eski keyfi vermiyor gibi. adamlar hala devam ediyor 1000 bolumu gormek ana hedefleri artik :D cobanspor olmez o yasamaya devam eder bu arada
Sosyal medya kanallarında diziden ayrıldığı yazıyor Çobanspor'un umarım yalan haberdir, bir kaç tane eğlenceli karakter kaldı dizide onlarda giderse gerçekten tadı kalmayacak bu gidişle..

ulan istanbul, poyraz karayel, son yaz, çukur, söz ilk 5 e girer bence

Ben lale olayına çok șașırmadım olası bi durumdu zaten o ara hastalığından dolayı çıkmıștı sanırsam ve yüzü gözükmediği için dirilmesine șașırmadım 😅 keyif konusuda elbet ki sarmayan zamanlarıda oluyor ama gündelik konuları ișledikleri için sürekli güncel kalıyorlar bazende çok efsane bölümler oluyor bu Cuma gibi umarım bitmez bitmesini istemem çok büyük boșluğa düșerim

Sosyal medya kanallarında diziden ayrıldığı yazıyor Çobanspor'un umarım yalan haberdir, bir kaç tane eğlenceli karakter kaldı dizide onlarda giderse gerçekten tadı kalmayacak bu gidişle..
Koskoca Çoban Spor alıștık vurulmalarına daha sezonun 3. Bölümünden çıkmasıda saçma olur hemde afișde resimi var yani onca uğrașa öyle 3 bölümde harcanıcak adamda değil 😅 reyting arttırma çabaları klasik seneryolar hep bildiğimiz olaylar bașka karakter olsa belki deriz ama öyle adamlar harcanmaz

ulan istanbul, poyraz karayel, son yaz, çukur, söz ilk 5 e girer bence
Zamanın efsane dizilerinden her dizi ayrı efsane oluyor hiçbir dizi harcanıcak kalitede olmadı benim gözümden hepsinin ayrı havası suyu kalitesi var

Bu aralarda devam ediyordu sanırsam yada bașka platformdamı oynuyordu farkli isimle ama eski ekipten fark kalmayınca izlieyici tayfanın moralleri bozulmuștu yorumlarda gezinirken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl