- Elmaslar
- 255
- Discord İzni

- Minecraft
- Exlienty
Discord:
exlienty
aşk101 daha güzel :DKoskoca 20 Sezon Türkiyenin en uzun soluklu dizi olunca hâliyen bașka oluyor tabi![]()

exlienty
aşk101 daha güzel :DKoskoca 20 Sezon Türkiyenin en uzun soluklu dizi olunca hâliyen bașka oluyor tabi![]()
nixolyw
Arka sokaklarMerhaba Değerli MC-TR Ailesi,
Hepimizin ekran başında keyifle izlediği, bölümlerini heyecanla beklediği Türk dizileri mutlaka olmuştur.
Kimi zaman güldüren, kimi zaman düşündüren bu yapımlar arasında sizin favoriniz hangisi?
En sevdiğiniz Türk dizisi nedir?
Yorumlarda buluşalım, bakalım hangi dizi en çok sevilen olacak!
rentr
kkayaaaa
Sosyal medya kanallarında diziden ayrıldığı yazıyor Çobanspor'un umarım yalan haberdir, bir kaç tane eğlenceli karakter kaldı dizide onlarda giderse gerçekten tadı kalmayacak bu gidişle..lale mezardan cikti geldi ya artik hicbisi demiyorum :D bundan 3 yil falan once her cumartesi sabah kalkinca elimi yuzumu yikar arka sokaklar izlerdim sarardida guzeldi selin mesut ekip iyidi proje iyidi ama suan sanki eski keyfi vermiyor gibi. adamlar hala devam ediyor 1000 bolumu gormek ana hedefleri artik :D cobanspor olmez o yasamaya devam eder bu arada
ilovemaju
Öyle dersen güzellik algımız bozuluraşk101 daha güzel :D
ilovemaju
Baș tacımızArka sokaklar
ilovemaju
Ben lale olayına çok șașırmadım olası bi durumdu zaten o ara hastalığından dolayı çıkmıștı sanırsam ve yüzü gözükmediği için dirilmesine șașırmadımlale mezardan cikti geldi ya artik hicbisi demiyorum :D bundan 3 yil falan once her cumartesi sabah kalkinca elimi yuzumu yikar arka sokaklar izlerdim sarardida guzeldi selin mesut ekip iyidi proje iyidi ama suan sanki eski keyfi vermiyor gibi. adamlar hala devam ediyor 1000 bolumu gormek ana hedefleri artik :D cobanspor olmez o yasamaya devam eder bu arada
ilovemaju
Koskoca Çoban Spor alıștık vurulmalarına daha sezonun 3. Bölümünden çıkmasıda saçma olur hemde afișde resimi var yani onca uğrașa öyle 3 bölümde harcanıcak adamda değilSosyal medya kanallarında diziden ayrıldığı yazıyor Çobanspor'un umarım yalan haberdir, bir kaç tane eğlenceli karakter kaldı dizide onlarda giderse gerçekten tadı kalmayacak bu gidişle..
ilovemaju
Zamanın efsane dizilerinden her dizi ayrı efsane oluyor hiçbir dizi harcanıcak kalitede olmadı benim gözümden hepsinin ayrı havası suyu kalitesi varulan istanbul, poyraz karayel, son yaz, çukur, söz ilk 5 e girer bence
ilovemaju
Bu aralarda devam ediyordu sanırsam yada bașka platformdamı oynuyordu farkli isimle ama eski ekipten fark kalmayınca izlieyici tayfanın moralleri bozulmuștu yorumlarda gezinirkenBehzat Ç.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!