mantıklı öyle yaptımŞu an ilk 2 yorumdan gördüğüm kadarıyla yaptığınız yasak. En azından bari herkes en beğendiği özlü sözü yazsın da insanlığa bir yararı olsun.
Bilmiyen değil bilmeyen, biliyormusun değil biliyor musun. :s.Hayallerimi neden çok seviyorum biliyormusun, çünkü orada her şey yolunda gidiyor.
Bilmiyen arkadaşlar için "her şey" ayrı yazılır. :D
queTR#3773
Her kelimeyi doğru yazan'da vardır elbette bir sıkıntı, Olmalı böyle hatalarımız ki öğrenelim :DBilmiyen değil bilmeyen, biliyormusun değil biliyor musun. :s.
Her kelimeyi doğru yazan'da vardır elbette bir sıkıntı, Olmalı böyle hatalarımız ki öğrenelim :D
Bilmiyen'i bu arada bile bile böyle yazdım çünkü bu kelime benim böyle hoşuma gidiyor :D
queTR#3773
Kesme işaretlerini kullanmak istemesemde bu tür yazıları bırakamadım alışkanlık oldu da de eklerine koyuyorum ve bırakamıyorum.Yalnızca yazım kuralları değil, noktalama kurallarında da hatalarınız var.
Dolaylı tümleç olan de birleşik yazılır. Bağlaç olan ayrı. Bknz: Yazan'da ( Yanlış ) / yazan da ( Doğru )
Kesme işareti özel isimlere gelen bazı eklere gelir. Bknz: Bilmeyen'i ( Yanlış ) / bilmeyeni ( Doğru )
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!