En Sevdiğiniz Oyuncu Ürünü Satan Marka?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lynch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.282
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lynch

Göz Düşürme Sanatı Nedir?
Elmaslar
1.708

Discord:

Lynch#7622

1621188887169.png

En sevdiğiniz oyuncu ürünü satan marka hangisi?

EDIT:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

BenQ 1. sırayı FPS oyuncularına gösterdiği değer ve monitörlerinin ve mouselarının kalitesini tecrübe etmiş biri olarak söyleyebilirim ki kesinlikle hak ediyor. 2. Kulaklıkları ve yeni girişimi olan müthiş mekanik klavyeleriyle HyperX alır. Cloud 2 hala bana göre en iyi kulaklık. 3. Sırayı da yılların firması, her zaman ortalama üstü içerikleri ve çizgisinden şaşmamasıyla Logitech alır. 4 e A4Tech'i 5 e Razer ı 6 ya da Steelseries'i koyabiliriz.

Not: ben genelde FPS oyunlar oynayan ve ciddi şekilde vaktimi bu oyunlara harcayan biri olduğum için sıralamayı bu şekilde yaptım. Eminim bir moba oyuncusu bu sıralamayı yer değiştirerek yapacaktır ama bu sıralamadaki isimlerden sadece belki a4tech i çıkarabilir diye düşünüyorum.

Garibanın yüzü güler mi be..

Çoğunlukla League of Legends oynadığım için çok fark etmiyor lâkin Logitech pek çok oyun türünde olduğu gibi MOBA'da da güzel bir iş çıkarıyor diye düşünüyorum. Bugün param olsa ya Logitech ya Steelseries alırdım.

Logitech kesinlikle,
hem FPS, hem MOBA oyunlarında kullanabilirsin.

Kulaklıkları, FPS oyunlarında çok işe yarıyor. MOBA oyunlar için de, klavye tepkimeleri de çok iyi.
Mouse konusuna gelirsek ise, mükemmel bir şey yapıyor adamlar.​

Gamepower gerçekten her ürünüyle mükkemel ya

Logitech.

Gamepower kullanıyorum hayatımda yaptığım en iyi seçim sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl