En sevdiğiniz oyun türü hangisi? | İlk hangi oyun türüyle başladınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 702
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

Merhaba en sevdiğiniz oyun türü hangisi hangi oyun türüyle minecraft'a başladınız?

Ben: Faction (2011 & 2012)

Skyblock. İlkin tek oyunculuda oynuyordum sonrada youtuberlerden filan gördüğüm de kaliteli gelişmiş emek bir sunucuda skyblock oynamıştım. :'D

Faction en sevdiğimdir ve ilk oyun türüyle ve pluginlerle karşılaşmam
ilk oyunummu faction girdim daha doğrusu kayıt ekranında kaldım ve kayıt olamadım 10 kez gir çık yaptım sonra birini buldum oda öğretemedi 1 ay sonra tekrar denedim bu sefer oyuna kayıt olmak için int den baktım ve oldu :) buda böyle bir anımdır

Ben ilkte tek oyunculu oynuyordum sonra arkadaşım bize gelmişti sonoyuncu ya girmeyi öğret mıştı çok karışık gelmişti ordan oraya felan pusuladan ona buna tıklama daha sonra servere girmeyi öğrendim hiç unutmam soncraft diye bi swde faction oynardık hala daha ev sevdiğim oyun faction ama hileli faction

İlk Faction türü ile başlamıştım. O zamanlar Skyblock ülkemizde daha yayılmamıştı.

Çok değişik olcak ama o zaman orjinal premium aldık hypixel girdim Zombies oynamıştım. Şimdi en sevdiğim skyblock.

Minecrafta Tek Skript İle Başlayan Benmiyim :D

İlk Oynadığım Server OPSkyblocktu (Şuanda OPSkyblocktan Nefret Ediyorum Çok Sıkıcı :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl