En sevdiğiniz müzik türü ne? Ayrıca en sevdiğiniz yabancı ve Türk sanatçı kim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArifeSLMZ

Lady's first
Elmaslar
97

Discord:

Arife Solmaz#8427

Son zamanlarda forumda ki gerginliğin üzerine bu tarz bir konu açmak istiyorum ve daha çok ne tarz şeyler seviliyor ona bakmak istedim. Konuya girip cevap vermek zorunda değilsiniz. Sadece meraktan açtığım bir konu olacak bu.
Sevdiğiniz müzik tarzlarını ve sanatçıları bekliyorum. See you next.

Benim sevdiğim müzik türü pop ve en sevdiğim sanatçı ise Shakira, whatever

Son zamanlarda forumda ki gerginliğin üzerine bu tarz bir konu açmak istiyorum ve daha çok ne tarz şeyler seviliyor ona bakmak istedim. Konuya girip cevap vermek zorunda değilsiniz. Sadece meraktan açtığım bir konu olacak bu.
Sevdiğiniz müzik tarzlarını ve sanatçıları bekliyorum. See you next.

Benim sevdiğim müzik türü pop ve en sevdiğim sanatçı ise Shakira, whatever
En Sevdiğim Müzik Türü Duygusal Müziktir İnsanın İçini Yansıtır En Sevdiğim Sanatçı Melek Mosso

Tabiki de duygusal biraz daha ciğerden söyleyen sanatçıları tercih ediyorum; Yasin Aydın, Murat Göğebakan, Yıldız Tilbe, Hakan Altun favorilerimden.

Genellikle Yabancı Pop müziklerini dinlemeyi seviyorum. En sevdiğim sanatçı ise Lindsey Stirling <3

Duygusal her zaman favorim tabi şuan dinlediğim KADR - Delisin

En Sevdiğim Tür Trap'tir, Sadece Beatini Bile Dinlesem Aşırı Hoşuma Gidiyor. En Sevdiğim "Türk" Sanatçı Müslüm Gürses, Ceza

rap dinliyorum - ceza :)

Rock derim ardından Neil young ve noktayı koyarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl