Oyun En sevdiğiniz Minecraft sürümü? (Alpha ve Snapshot hariç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wisarts

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
153
Minecraft
Wisart

Discord:

wisart

En sevdiğiniz Minecraft sürümü hangisi?

Benim oynadığım sunucularda bir sürü arkadaşım var. Hepsine sordum bu soruyu.
"Kanka en sevdiğin sürüm hangisi?"

Kimisi dedi "1.7 moruk eskiden ne oynardık..."
diğeriyse "1.12.2 knk minecrafta en çok gelişmeyi ve optimizasyonu o sürüm getirdi optifine olmadan fps almayı o sürüm sağladı"

Peki ya sizin düşünceleriniz nedir?
En sevdiğiniz Minecraft sürümü hangisi?

Açık konuşmak gerekirse benim en sevdiğim sürüm 1.16
(Sevdiğiniz sürümü söyleyin ve neden sevdiğinizide söyleyin! Teşekkürler.)

Şahsen ben 1.16 sürümünü seviyorum fakat bu soruyu bana 6 ay öncesinde sorsaydınız "1.8 varken diğer sürümleri sormaya gerek var mı?" derdim. Bir oyunun en gelişmiş sürümü her daim en iyi sürümdür. "PvP ve optimizasyonu iyi moruq, diğer sürümlerde böyle bir şey yok" diyebilirsiniz fakat bir oyun sadece savaştan ibaret değil. Ek olarak o sürümdeki optimizasyonun iyi olması o sürümdeki eşya ve efekt azlığıdır. İlerleyen sürümlerde gelen efekt ve bloklar nedeniyle optimizasyon kötü gösterildi.

Şahsen ben 1.16 sürümünü seviyorum fakat bu soruyu bana 6 ay öncesinde sorsaydınız "1.8 varken diğer sürümleri sormaya gerek var mı?" derdim. Bir oyunun en gelişmiş sürümü her daim en iyi sürümdür. "PvP ve optimizasyonu iyi moruq, diğer sürümlerde böyle bir şey yok" diyebilirsiniz fakat bir oyun sadece savaştan ibaret değil. Ek olarak o sürümdeki optimizasyonun iyi olması o sürümdeki eşya ve efekt azlığıdır. İlerleyen sürümlerde gelen efekt ve bloklar nedeniyle optimizasyon kötü gösterildi.
Ama bence 1.8 ve 1.9 PvP mekaniği arasında 1.9 ve sonrası daha iyi bir PvP mekaniğine sahip. Yani gerçekci. Aslında kişiden kişiye değişir. Seri combat seven birisi 1.8 sevebilir, gerçekci bir combat seven birisi 1.12 sevebilir. Zevkler ve renkler bıdı bıdısına geliyo yani :D

Ama bence 1.8 ve 1.9 PvP mekaniği arasında 1.9 ve sonrası daha iyi bir PvP mekaniğine sahip. Yani gerçekci. Aslında kişiden kişiye değişir. Seri combat seven birisi 1.8 sevebilir, gerçekci bir combat seven birisi 1.12 sevebilir. Zevkler ve renkler bıdı bıdısına geliyo yani :D
Zaten Minecraft çok gerçekçi bir oyun değil fakat 1.8 PvP mekaniği gerçekten tuhaf. Hızlı vuruşlar, gerçekçi vuruşların yanında çöp.

İşin açıkçası 1.15.2 sürümünde hayatta kalma oyun türü baya sarıyor ama onun dışında pek oynayacağımı sanmıyorum. 1.16 sürümü ise Nether dünyası açısından oldukça önemli bir güncelleme ve oyuna farklı bir hava katıyor. Yani genel olarak 1.15.2 ve 1.16.1 sürümleri arasını seviyorum.

1.16 ve alt sürümleri gelişmiş sürümler ancak hiçbir sürüm 1.7.10 ve 1.8 sürümlerinin verdiği pvp keyfini veremez. En sevemediğim sürümde zaten 1.9 sürümüdür o sürümle bitirdiler her şeyi.

En son sürüm neyse o sürüm en sevdiğimdir. Her sürümde oyun eskinin üzerine yeni şeyler kattığı için her zaman üst sürümün daha zevkli olduğunu düşünüyorum.

1.8 ve 1.12.2

1.7 sürümünü cok özlüyorum özellikle uniocraft skyblock zamanlarını...

Usta net 1.8x ve 1.15.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl