En sevdiğiniz League of legends karakteri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinyorelder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.169
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinyorelder

The artist
Emektar
Elmaslar
715
Discord İzni
Minecraft
iELDER

Discord:

sinyorelder

Selamlar MC-TR ailesi bir süredir merak ettiğim bir soru

En sevdiğiniz League of legends karakteri nedir?
Neden bu karakteri seviyorsunuz?
Adımdan da anlaşılacağı üzere en sevdiğim karakter: Swain
Neden: Anlık hasarı çok fazla ve koridor seçiminde çoğu karaktere göre daha esnek.

Şu sıralar Viego. Hasar olarak çok orantısız ve eğer oynayan kişi şampiyona hakim ise çok güzel oyun yapma imkanı var.

1615737526687.png

Sylas karakterine karşı bi' sempatim var. League of Legends'i neredeyse hiç oynamadım lakin animasyonlarını takip ederim, hikayelerini okurum ve Dora'yı severek izlerim.

Sylas'ın hikayesini sevdiğim ve yıllar önce bu karakter ilk kez çıktığında, bir oyun forumunda bu karakterin tanıtımını yaptığım için İsyanın Zinciri'ni seçtim!

Not: Tanıtımı yapabilmek için karakterin güçlerini... öğrenmem gerekti. Yani ulti çaldığını biliyorum. :P

Sanırım en sevdiğim hero/şampiyon Lee Sin lakin bu metada eskisi kadar bir hasarı yok.
Bu da benim minik leemi üzer

Hecarim

W"ar"W"yick"

Şimdi hangi birinden başlasam çoğunu sevdiğim için.

Zed, Irelia, Lux, Morgana, Darius, Garen, Yuumi, Tryndamare, Mordekaiser evet bunların tümü.

Yasuo ilk zamanlarda feedlerken hiç zevk vermiyor fakat tecrübe edindikce güzel şeyler başarabiliyorsun bu karakterle :'D

Kesinlikle BARD, resmen bir tasarım harikası. Replikleri olsun yetenek seti olsun harika bir şampiyon. Herkes boş şampiyon dese de iyi oynandığında rank fark etmeksizin maç taşıyabilir :)

Şu sıralar Katarina oynamayı çok seviyorum. :<3:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl