En sevdiğin müzik türü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasinto5709
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 433
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasinto5709

Hey Dostum! Barış Getirmeye Geldik.
Elmaslar
123
Minecraft
Yasinto5709

Discord:

yasindev

merak ediyorum herkes en sevdiği müzik türünü ve bu türden en sevdiği şarkıyı atabilirmi?

kulağa hoş geliyor.

Çok değişken bir müzik sevkim var. Dinlerken farklı evrenlerde seyahat etmek için bunları dinlemeni öneririm.

Remembrance - Balmorhe (*)

Gamzedeyim - Barış Manço

Ayrılık - Selda Bağcan

La Lecon Particuliere - Francis Lai, Christian Gaubert​

Interstellar Theme - Hans Zimmer (cover)​

(*): Remembrance benim için çok özeldir. O yüzden onu ayrı olarak yazmak ve yıldızlamak istedim. Ölümümden sonra hayatımın olağan akışını bir film şeridi gibi gördüğümü hayal ederken bu müziğin arkada çaldığını hayal eder dururum.
Hedeflerimiz uğruna yaşam boyu çabalamak ve bu çaba esnasında imkan ve imkansızlıkların bize yaşattığı durumlar, bizi biz yapıyor. Bugün olduğumuz benliğimiz, dün ve ondan önceki benliklerimiz sayesinde. O sebeple bunu okurken konuyu açan sen ve olurda yolu buraya gelen arkadaşım, şunu bilmelisin ki seni sen yapan yine sensin. Hayatını ve hayatın için ortaya çıkardığın umutlarını heba etme. Unutma sen olmadan senliğini oluşturamaz ve kendin olamazsın. Hayatının ve yaşam boyu karşına çıkacak şeylerin tadını çıkar. Sağlıcakla kal güzel dostum...

Türkçe Rap.

arabesk türkü ve phonk

Rap,phonk ve ingilizce speed up şarkılarılarını severim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl