Sol Reklam

En Popüler Yabancı Skyblock Sunucuları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
k90067ki53wx.png


En Popüler Yabancı Skyblock Sunucuları
Sen ağacı kır, bende taş kırma makinesi ile uğraşayım.

Minecraft'ın Türkler için ayrı bir zevki bulunur. Zevki ise; Skyblock ve birden fazla oyun türü olan Minecraft Sunucuları. Bir sürü farklı sistemler ve özellikler sunucuya bambaşka bir renk katıyor. Skyblock sunucularının ülkemizde popüler olmasının sebebi ise; Ülkemizde tıpkı meşhur yemekler gibi insanlarda kendi "emeklerini" sunuculara yansıtırlar. Kendi yapmış olduğu yapılar, sistemler ve sunucuya ait bir simge. Hepsinin gün toplamı ise en az 12 gün harcar. ( Hazır paketler farklı. ) Böylece kullanıcılar sunucuları beğenerek katılırlar ve o sunucunun ailesinden birisi olurlar. Peki hiç yabancı sunucularının Skyblock modunu hiç incelediniz mi? onların Skyblock kültürleri nasıl? bu konuda en popüler yabancı Skyblock Sunucularını inceleyeceğiz, iyi okumalar...

Ön Bilgi
Skyblock sunucuları, Spigot, Bukkit ya da PaperSpigot gibi çalıştırma uygulamalarının eklentileri sayesinde oluşmuş bir tür hayatta kalma oyun modudur. Bir adada başlayacaksınız ve o adayı taş kırma makinesi veya ağaç kırarak geliştireceksiniz. Böylece sunucunun en büyük adası ve en gelişmiş adaya sahip olacaksınız.

1570727106760.png


Minecraft Central - Minecraft'ın Skyblock Dünyası
Minecraft Central, Skyblock kitlesinin en büyüğü. Bir sürü özelliği ve sistemi bulunmakta. Haritaları da kendi mimari ekibinin yardımı ile oluşturuldu. ( MCCentral'ın Mimar Ekibi Minecraft'ın Kültür Sayfasında Çıkmışlığı da Bulunur. ) Minecraft Central'ın ana özelliği ise canlı site desteği bulundurması. Bu canlı site desteği derken yanlış anlamayın; Sunucu da /help yazarsanız size bir sayfa atacaktır. O sayfaya tıklarsanız; size özel oluşturulmuş bir canlı destek sitesini görebilirsiniz. Tabii ki bu canlı destek bir yapay zeka. Sizin sorduğunuz sorulara göre cevap verir.

Sunucu eski devirlerde ve Türk sunucularında bulunan
aSkyblock motorunu kullanmıyorlar. Yeni nesillerde olan ve Hypixel'in kullanmış olduğu; FabledSkyblock motorunu kullanmaktadırlar. Bu motorun ana özelliği ise; Ada'nın hava durumundan tutun, bütün ayarları bulunmakta. Gelişmiş bir ada seviyesi bulunmakta. Adaya ziyaret ve misafir amaçlı gelen kişilerin; nerede doğacağı ve özel ayar paneli bulunmakta ve ada için bir simge belirleme gibi bundan fazla fazla özellik bulunmakta.

Sunucuya bağlanma adresi: mccentral.org

1570727895658.png


MineVille - YouTube Animasyonlarının Adresi

Captain Sparklez gibi Youtuber'ları tanıyorsanız MineVille'yide tanıyorsunuz demektir. Çünkü Revenge gibi eski nesil animasyonların çoğu bu sunucuda haritası tek tek her bloğuna kadar tasarlandı. MineVille'nin ana amacı ise Youtuber'ların eğlenmesi ve oyuncuların mutlu olması. VIP satışları olsun, ADMIN satışları olsun hepsi ucuz. O yüzden bir sürü yetkilisi bulunmakta. Sunucuya her gün sırasıyla güncellemeler gelir ve en önem verilen oyun modu ise Skyblocktur. Minecraft Central'ın kullandığı gibi FabledSkyblock bu sunucuda da kullanılmaktadır.

Sunucunun sitesinde ise; en son kim hangi eşyayı marketten satın almış gibi özellikleri de bulunmaktadır. Eğer teker teker bir sürü toprak satın alırsanız
Market Panelinin listesinde adınız çıkar. Sadece market ile sınırlı değil; Bir ticaret yaptıysanız o ticaretinde ne karşılığı, kaç bakiye karşılığı yapıldığını da görebilirsiniz. Bu teknoloji, 2018 yıllarının Alpha sürümü olarak yayınlandı ve bu yıl satışa sunuldu ve yakın bir tarihte Türk sunucularda bu teknolojiyi kullanabilir.

Sunucuya bağlanma adresi: play.mineville.org

1570728721364.png


ManaCube - Gelişmiş Spawnerlar ve Gelişmiş Yapay Zeka
ManaCube'i ünlü Minecon Live'a katılmış kişilerin çektiği videolardan tanımış olabilirsiniz. Hem komik şakalar hemde sunucuyu test etmek eğlenceli bir şey. ManaCube söylemek gerekirse çok sade bir sunucu. Çoğu sistem Türk sunucularında bulunur ancak mimarları ve Gelişmiş spawner Sistemi ve Yapay Zeka işe girince oynanış biraz değişiyor. Öncelikle Yapay Zeka derken şundan bahsediyorum; gelişmiş bir hile sistemi. İnsanların vurduğu alandan tutun; hareket edişine kadar kayıt altına alınır. Gelen raporları maç kayıtlarına bakarak inceleyebiliyorlar. Böylece kişinin hile olup olmadığını anlayabiliyorlar. Spawner sistemi ise ücretleri gayet iyi.

Mimarlarına gelirsek; Bir insan hayal gücünü kullanarak her şeyi yapabilir. ManaCube ise tamda onu düşünüp, konuşmuşlar ve ortaya mükemmel bir mimari tasarım çıktı. Ne kadar da sunucu sade olsa bile bu sunucunun kolay yapılacağı anlamına gelmez, o yüzden ManaCube'i sizlere öneriyorum; Sunucuda bi' 3, 6 saat takılabilirsiniz ancak o 3, 6 saat içerisinde bir sürü şey edinebilirsiniz onu unutmayın. Sunucuyu bende oynuyorum ve sunucuda 3. günüm. Eğer sizde oynuyorsanız yorum kısmına ManaCube Adım: "ismin" yazarak beraber oynayabiliriz.


Sunucuya bağlanma adresi: play.manacube.net

1570729320000.png


ExtremeCraft - Abidik Gubidik İçerikli Sunucu

Evet, Abidik Gubidik bir sunucu. Ama bu başlığa bakınca ön-yargılı yaklaşmayın. Çünkü bu sunucunun kültürü çok farklı. Sizlere kültüründen anlatmadan önce mimarlarını anlatayım; Mimarları kötü de değil, iyi de değil. Fazla bir hayal gücü kullanılmasa bile içerisinde bir sürü ayrıntısı bulunmakta. Haritaların farklı yerlerinde bir sürü özellik bulunuyor. Tıpkı 2013 yılındaki Skyblock Beta içerikli sunucuların benzeri.

Özelliklerine gelirsek; Kendi adanız da olan bir kişiye görev verebiliyorsunuz ve o görevi doğru bir şekilde bitirirse ona bir miktar bakiye verebiliyorsunuz. Kendi adanıza ait bir simge oluşturabiliyorsunuz; Bu simge ise sizin hayal gücünüze göre değişebiliyor. Belirli bir miktar bakiyeye göre tekrardan adanın simgesini değiştirebilirsiniz, kendi adanıza aldığınız kullanıcının evinin önünü bir bloğa göre seçerseniz o evin önünde İsmin adlı kullanıcının evi olarak belirebiliyor.


Sunucuya bağlanma adresi: play.extremecraft.net

1570729814501.png


Hypixel - Skyblock'un Yeni Devri ve Yeni Sunucusu
Hypixel, Minecraft tarihinin en iyi 2. Skyblock sunucusudur. Bir sürü Tüccar, Market ve Ticaret alanı ve gelişmiş mimar ile bir sürü özellik katmaktadır. Minecraft Central gibi Hypixel'de FabledSkyblock motoru ve HypixelSkyblock motorunu kullanmaktadır. Yani Hypixel'in OP hali FabledSkyblock; Normal hali ise HypixelSkyblock motorunu kullanmaktadır. Hypixel kendi motorunu yaratarak bir sürü sistem ekleme özelliği de bulunmaktadır.

Kendi adanızın reklamını bir pano olarak ekleyebiliyorsunuz; Canlı canlı bir resmin içinde kendi adanız gözükebiliyor. Bu sistemler yetmedi birde mimar ekibi bulunmakta. Mimar ekibi ise Minecraft Kültürlere 8 kere adımını atmış bir ekip. Bu ekibin her geçen gün Hypixel için yeni etkinlikler için yapılar yapmaktadır. Mimar ekibindeki kişileri bulmak istiyorsanız;
Minecraft Kültürü alanına bakabilirsiniz.

Sunucuya bağlanma adresi: mc.hypixel.net
 

YunusB3Y

Sevgiler, Saygılar Blaze Bey

Discord:

@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857

Katılım
14 Mayıs 2018
Mesajlar
1.350
Elmaslar
316
Puanlar
0
Minecraft
YunsBEY
Çok güzel konu, şu zamanki sunucu açacak olan arkadaşların yarısı baksa MC de bu kadar sw olmazdı.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Uzun zaman sonra değişik sunucu tarzları görmek beni sevindirdi :) Şahsen bu sunucuların birkaçını ilk defa gördüm. Aynı zamanda da hoşuma gitti. Bu tür konular açman hem forum açısından hem sunucu arayan üyelerimiz için son derece yararlı olmuş. Kalemine ve iyi emeğine sağlık <3
 

AyBora ?

Eklenti Paketi & Discord Bot
Katılım
30 Ağustos 2019
Mesajlar
631
Elmaslar
463
Puanlar
0
Yaş
23
Yer
Türkiye
Minecraft
BordoMavi
Güzel bir konu olmuş. Neredeyse tanıttığın bütün sunucularda oynadım. Ama yabancı insanlarla oynamak sarmıyor.
 

lildmr

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor

Discord:

ozanlands#7777

Katılım
6 Eylül 2018
Mesajlar
602
Elmaslar
677
Puanlar
8.160
Yaş
24
Minecraft
dayioglu
Türk sunucularından keyif alamayanlar için faydalı bir konu . Şahsen ben Türk sunucularını daha çok seviyorum .
 

EchTR

echtr of legend

Discord:

EchTR#1848

Katılım
2 Aralık 2016
Mesajlar
845
Elmaslar
629
Puanlar
8.060
Yer
İzmir
Hypixel ve Mineplex varken diğer sunucular kötü geliyor :/
 

AlperenX3

❤️

Discord:

alperentr

Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
3.098
Elmaslar
1.271
Puanlar
11.785
Yer
İzmir
Minecraft
Artgum
yararlı olmuş bana göre hypixel en iyisi
 

theText

play.TeriaNetwork.pw

Discord:

theText#7434

Katılım
1 Haziran 2016
Mesajlar
150
Elmaslar
207
Puanlar
14.095
Minecraft
the_Text
Hypixel varken diğerlerine gözüm kaymadı bile ;) CubeCraft Skyblock sunucusu da güzeldir tavsiye ederim.
 
B

BraveHeart_

Ziyaretçi
Ellerinize Sağlık Çok Hoş Olmuş. Şahsen Hypixel Varken Diğer Sunucular Ilgimi Çekmedi. ??
 

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Katılım
18 Ağustos 2017
Mesajlar
1.852
Elmaslar
1.193
Puanlar
17.075
Yer
Samsun
Çok güzel bir konu olmuş. Bu konuyu bizlere paylaştığın için teşekkür ederiz.
 

WhyiBaris

Bir Kömür Göründü Kaptanım!

Discord:

WhuryBaris#0001

Katılım
21 Ağustos 2020
Mesajlar
121
Elmaslar
105
Puanlar
395
Yaş
20
Yer
İzmir Buca
Minecraft
Mr_Muscle

Rahmi Can Yılmaz

Koruma 1, Keskinlik 3

Discord:

kashiandwazaki

Katılım
30 Mayıs 2016
Mesajlar
957
Elmaslar
667
Puanlar
15.425
Yer
BURSA
Minecraft
iRahmiCan
Hypixel Skyblock gerçekten mükemmel herkese öneririm.
 
A

airelzz#1228

Ziyaretçi
Anlatım şeklini çok beğendim 2312 Özellikle de bu serverleri fotoğrafla anlatman çok iyi olmuş, zamanında Hypixel'de skyblock oynayan biriydim fakat @AyBora ? arkadaşımızın dediği gibi yabancılarla oynamak hiç sarmıyor. Yine de eline emeğine sağlık.
 
Z

ZirveNetwork

Ziyaretçi
Sizin konular hep çok yararlı ve güzel oluyor hep sizin konularınıza bakıyorum staffy2dev bey
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı