Çözüldü En Popüler Oyun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buğra58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.057
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buğra58

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Sizce Skyblock,Survival,Faction v.b sizce hangileri daha iyi bir tane sunucu açmak istiyorum lakin pvp tarzı değil skyblock faction ve survival da kararsızım yardım edicek var mı sizce hangisi daha iyi tutuluyor nedenleriyle ve uygun sürümü ile yazarsanız iyi olur iyi günler

1.16.x Skyblock öneririm 1.16 nın özellikleri çok hoş. Şunuda söyleyeyim ne çok kolay ne çok zor olsun orta kıvamı bulman gerekli.

Sizce Skyblock,Survival,Faction v.b sizce hangileri daha iyi bir tane sunucu açmak istiyorum lakin pvp tarzı değil skyblock faction ve survival da kararsızım yardım edicek var mı sizce hangisi daha iyi tutuluyor nedenleriyle ve uygun sürümü ile yazarsanız iyi olur iyi günler
1.18 dünya oluşumu ile survival açabilirsiniz, şahsen benim ilgimi çekerdi.

özel dünya oluşumu ney tam olarak
Senin ayarladığın türde bir dünya oluşuyor. Her şeyini sen belirliyorsun. Ağaçların şekli, dağların şekli ve uzunluğu. Kısaca tüm dünya oluşumları.

Merhabalar hocam öncelikle benim fikrimce 1.16x survival veya skyblock her türlü size yarar sağlayacaktır dilerseniz ben kişiye özel eklenti paketleri yapmaktayım buyurun ekleyin discord üzerinden konuşalım detaylıca Colerival#9942

Çiftçisiz ve itemspsiz bir skyblock tabi bazı eklentilerle zenginleştirilecek bunu deneyimlemek isterdim

1.16.X Survival & 1.8.X Faction & 1.8.X Emek Skyblock

Açacağınız sunucu ile uyuşacak ve Minecraft kitlesinin beğeneceğini tahmin ettiğim 1.16/1.18 şekilde survival daha iyi olacaktır, gerek Minecraft'ın yenilikleriyle gerekte survival kitlesinin bunları beğenmesiyle bana göre survival açılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl