Yardım En Optimizeli Minecraft Sürümü Ve Optimize Ayarları Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfendimAbi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 99

EfendimAbi

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
EfendimAbi

Discord:

EfendimAbi

Latest Log Dosyası
YOK
Spark Rapor Linki
YOK
Merhaba ben sunucu açıcamda boxpvp, towny , lobi gibi şeyler barındıracak fakat hangi sürümde kurmalıyım bilemedim hangisi daha iyi olur birde şu önemlidir ben mspt yi minimumda tutmak istiyorum bazı sunucular varki mspt cidden 5-10 kişide 1-2 bile değil onlar nasıl yapıyor benim vds de kuvetli 64 ram ryzen 9950x ben normalde smp sunucumda denedim kişi başı 1 mspt geliyor çok saçma düz sunucu bu açtım direk tak diye kurduğum bir sunucu plugin falan hiç yok düz kurdum purpurdan 10 kişi giriyor 8 mspt alıyorum bana bir bilgi aktarımı sağlarsanız bilen bir kişi çok sevinicem

1.21.4 Tercih etmeni öneririm dostum çoğu pluginde desteği var yeni ve eski ve gayet optimize.

Merhaba ben sunucu açıcamda boxpvp, towny , lobi gibi şeyler barındıracak fakat hangi sürümde kurmalıyım bilemedim hangisi daha iyi olur birde şu önemlidir ben mspt yi minimumda tutmak istiyorum bazı sunucular varki mspt cidden 5-10 kişide 1-2 bile değil onlar nasıl yapıyor benim vds de kuvetli 64 ram ryzen 9950x ben normalde smp sunucumda denedim kişi başı 1 mspt geliyor çok saçma düz sunucu bu açtım direk tak diye kurduğum bir sunucu plugin falan hiç yok düz kurdum purpurdan 10 kişi giriyor 8 mspt alıyorum bana bir bilgi aktarımı sağlarsanız bilen bir kişi çok sevinicem
bence önce paper ile optimize çalışan eklentiler kullanmalısın ayrıca mspt konusuna paper'ın resmi kaynaklarına bakabilirsin sunucuların 1-2 mspt görünmesi oyunun akışına world dosyasına bile bağlı olabilir distance'ları düşürmek bile fayda eder. Kolay gelsin.

26.x sürümlerinde performans artışı belirgin fakat eklenti desteği henüz kısıtlı. Düşük MSPT için ilk önerim Folia olur; ancak eklenti uyumluluğu az olduğu için ben bile yeni Towny projemde basit eklentileri kendim yazarak test ediyorum.

Özetle İmkanın varsa Folia dene. Eğer eklentiler yüzünden zorlanacağını düşünürsen Paper tarafındaki en iyi alternatif Leaf. Leaf'e geçtiğinde MSPT farkını net hissedersin.

Sürüm olarakda genel olarak 1.21.4 kullanabilirsin paper forku kullanıcaksan

26.x sürümlerinde performans artışı belirgin fakat eklenti desteği henüz kısıtlı. Düşük MSPT için ilk önerim Folia olur; ancak eklenti uyumluluğu az olduğu için ben bile yeni Towny projemde basit eklentileri kendim yazarak test ediyorum.

Özetle İmkanın varsa Folia dene. Eğer eklentiler yüzünden zorlanacağını düşünürsen Paper tarafındaki en iyi alternatif Leaf. Leaf'e geçtiğinde MSPT farkını net hissedersin.

Sürüm olarakda genel olarak 1.21.4 kullanabilirsin paper forku kullanıcaksan
Leaf de çökme sorunu yok mu? Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Authlobby ve lobby sunucumda leaf vardı ve bigün aniden çökmüştü. Onun yüzünden sunucuya sıfırdan başlamak zorunda kaldım..

Leaf de çökme sorunu yok mu? Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Authlobby ve lobby sunucumda leaf vardı ve bigün aniden çökmüştü. Onun yüzünden sunucuya sıfırdan başlamak zorunda kaldım..
Yok

Sanmam açıkcası sorun yaşanıcağını düşünmüyorum belki başka sebepten çökmüştür

Ben hiç yaşamadım leaf'ın kendi ayarlarında bi ayar vardı oradan herhangi bir şey olunca otomatik disable çekiyordu kendi düzeltmeye çalışıp bu ayar değişince sorun yaşanmıyor

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl