Doğrusu bu platformdan yani Büyük bir Minecraft Türkiye Community'since düşünmek gerekirse... Bence milletin sunucuları para için yapmayı bırakıp, Gerçekten eğlencesine Güzel bir sunucu yapmaları beni mutlu eder. Özellikle Modlu sunucular. Çünkü herkes biliyorki standard sunucular çoğunlukla zaman kaybı. Para için açılmış sunuculardır. P2W Yoktur dense bile... Hocam vanilla minecraft sıktı artık. Milletin eğlencesine Modlu sunucu açması... İşte bu beni mutlu eder.Merhaba MC-TR Ailesi,
Bu konumuzda, herkes en mutlu olduğu anılarını paylaşabilir ve bu anılar üzerinden birbirimizle keyifli sohbetler edebiliriz.
Lütfen mesajlarınızı yazarken MC-TR Genel Forum Kuralları’na uygun davranmayı unutmayın.
Herkese şimdiden iyi eğlenceler!
Eskiden olsa tamam da hocam şimdiki masrafları biliyorsunuzdur hostlara gelen %si hesaplanamayacak kadar olan zamlar. Dolar 1 lira artmış ben bi %10 zam yapıp geleyim denen bir piyasada eğlence için sunucu açmak dolaylı yoldan batmaktırDoğrusu bu platformdan yani Büyük bir Minecraft Türkiye Community'since düşünmek gerekirse... Bence milletin sunucuları para için yapmayı bırakıp, Gerçekten eğlencesine Güzel bir sunucu yapmaları beni mutlu eder. Özellikle Modlu sunucular. Çünkü herkes biliyorki standard sunucular çoğunlukla zaman kaybı. Para için açılmış sunuculardır. P2W Yoktur dense bile... Hocam vanilla minecraft sıktı artık. Milletin eğlencesine Modlu sunucu açması... İşte bu beni mutlu eder.
Gerçek hayat'A gelince... kimseyi ilgilendirmez :-)
Eskidende aynı savunma vardı. "Biz burda parayı ağaçtan toplamıyoruz" heepsi aynı... hepsi... Sonra sunucularına girdiğimizde Kutular var. Hepside Kumar. Komik olan şey Ülkemizde İllegal ama Kumar yerine geçen çok fazla şey var. Ama Sunucularda direk gerçek kumar uygulanıyor. Azmı gördük oyun içi eşyaları gerçek paraya satmaya çalışanları...Eskiden olsa tamam da hocam şimdiki masrafları biliyorsunuzdur hostlara gelen %si hesaplanamayacak kadar olan zamlar. Dolar 1 lira artmış ben bi %10 zam yapıp geleyim denen bir piyasada eğlence için sunucu açmak dolaylı yoldan batmaktır
1 ay ödedim, 2 ay ödedim, 3 ay ödedim ama hep kendim ödedim kazanç 0a denk geliyor, şuan da milleti eğlendirmek için bu kadar para savurmanın kimseye mantıklı gelmemesi normal
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!