En Kötü Anılar-1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SuperMMO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.137
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SuperMMO

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
26
Paçayı Kurtarmak Ben daha 3 yaşındaydım annem ile bir yere gidiyoduk.Yani annem çöpü atcakdı.Bende onla gitmişdim.Yola geldik;
karşıda çöp kutusu vardı.Annem sen bekle dedi karşıya gitti çöpü atmaya.Atarken o sırada bende anneme büyüdüğü kanıtlamak için karşıdan geçmeye kalkdım 1 adım attım araba geliyodu hemde çok hızlı.Bende öyle dona kaldım.Araba tam ayağımı ezecekdi 1 milim ile paçayı kurtardım.Herkes çıldırdı.Komşular falan herkes su falan başıma toplandı.Annem de ne oluyo diye oraya geldi.Herkes bana su getirdi.Bende şaşkın şaşkın bakıyodum onlara.İşde su falan içirdiler bana.Sonrasını hatırlamıyom.
Yürüyerek Uyuyan Çocuk
Evet gine ben 3 yaşındayken,gine biryere gidiyomuşuz annemle.İşde benim bir huyum varmış yürürken uyuyumuşum.Sonra bir yokuşa gelmişiz annem o sırada elimi bırakmış bende uyuyomuşum.O yokuşda aşağıya kadar yuvarlanmışım.Kafam yarılmış heryerim kanıyomuş.O sırada uyanmışım normal şekilde acıyo demişim.Sonrasını hatırlamıyom.

Yürüyerek Uyuyan Çocuk
hayal gibi. :D

Tüm özel hayatım babamın ben uyurken telefonumu almasıyla ve ne halt varsa karıştırmasıyla açığa çıkmıştı :/ Az dayak yemedik

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl