Anı en keyif aldığınız minecraft anınız nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weoji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 283
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

weoji

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
we0ji
benimki lapis kırdığım

Vardiyadan işten çıkıp eve geldikten sonra kulaklığımı takıp arkadan hafif tonda 90lar pop dinlerken kazdığım elmasların tek tek üstüme gelmesi gelmesi.

oyuna ilk başladığım zamanlar 2013 olması lazım ilk gece korkudan 5x5 tahtadan ev yapıp kapı aralığından yaratıkları izlemek.. asıl minecraft oydu bence

Yine 2013 14 zamanları rastgele girdiğim sunucuda arenada kalmıştım ordan nasıl çıkacağımı /spawn komutu yani keşfedince çok keyiflenmiştim hala o hissi yaşayamadım bunca yıl :D

Benim ölü sunucularda köy kurmak gibi bir hobim vardı giriyordum 0 çeken bir sunucuya oraya giriş yapan herkesi köyüme çağırıp hep beraber oynuyorduk daha sonra bu işi ilerlettim bi tane böyle sınıf sistemli değişik özellikleri olan homebrew bir sunucuya 30 kişi beraber başlayıp kasaba yapmıştık, o zamanlar favori anılarımı oluşturuyor tüm sunucuya hükmetmiştik daha sonra towny türünü türkiyeye getirmek için haronkeni açmıştım

2015 ya da 2016 yılında ilk sunucumu açarken world dosyasını tek tek webpanele yüklemek yerine filezilladan doğrudan atabileceğimi öğrendiğim zaman üzerimden bir yük kalkmıştı.

benimki lapis kırdığım
Lapis kırmak da hoş bence:) Bana göre build yapmak mesela ben yeni bir builderım 1 hafta oldu.. Kendime eğitmen ararken canım sıkılmıştı ve bu bir hafta içerisinde çok uğraştığım bir build oldu ve 1 dakika önce bitirdim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl