Oyun En iyi Web Browserlar hangileri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ada06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.411
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Opera GX oyuncular için tasarlanmış bir tarayıcı çok iyi öneririm

Tor iyi güzelde kapatıp açtıktan sonra geçmiş & çerezler temizleniyor (Ayarı varmı bilmiyorum) bu yüzden kötü :3 En iyisi Chrome (Eklentileride güzelğ)

Opera en çok kullandığım ve sevdiğim tarayıcı. Ayrıca bazıları google'ın eklentilerinden bahsetmiş. Operaya google eklentileri yüklenebiliyor.

Bence kesinlikle Opera GX. Kaynak kontrolü mükemmel işe yarıyor.

Chrome kullanımı çok olmasına rağmen eklenileri için kullandığım bir browserdi fakat operaya chrome eklentilerini ekleyebileceğimiz bir şey gelmiş ben de daha az kullanım olduğu için Opera GX'e geçtim. Tasarımı da gayet hoş. İnternet, ram ve cpu kısıtlama olması da benim sevdiğim bir özelliği.

Opera GX

Safari ve Google

Chrome'un sürekli çökme ve takılmasından sıkılıp Microsoft Edge'e geçmiştim, kaynak tüketimi ve eklenti açısından iyi.

herkes eklenti eklenti demiş, chromium eklentilerini operaya kurabiliyorsunuz arkadaşlar...

Normalde Chrome kullanıcısıydım. Güncellenince Edge’ye bir şans vermek istedim ve uzun süredir de kullanıyorum. Gayet stabil ve mükemmel olmuş, tavsiye edilir ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl