En iyi (ücretli) Hile koruması önerebilecek var mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Files
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.072
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Files

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
MrC3TR
Başlıkta belirttiğim gibi en iyi ücretli hile koruması arıyorum.
yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
not:
AAC
ANTİAURA HARİÇ​

Bana Discord üzerinden ulaşarak ne istediğini detaylı anlatırsan yardımcı olabiliriz. Burak Çakır#5625

bu hypixel'in kullandıgı ekletinin adını biliyormusunuz onun gibi bir şey arıyorum açıkcası...

Tüm hileleri engellemeniz imkansız fakat kendinize yeni bir launcher yapabilirsiniz. Bu şekilde hile kullanımını %1'lere kadar çekebilirsiniz.

aac oldugunu sanmıyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tüm hileleri engellemeniz imkansız fakat kendinize yeni bir launcher yapabilirsiniz. Bu şekilde hile kullanımını %1'lere kadar çekebilirsiniz.
bunun için yeterli bilgimin ve maddi durumumum oldugunu sanmıyorum :)

aac oldugunu sanmıyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bunun için yeterli bilgimin ve maddi durumumum oldugunu sanmıyorum :)
Bizim bir arkadaş var 50-60 ₺ ücretle Launcher Change yapıyor, istersen o sana yardımcı olabilir.

Bizim bir arkadaş var 50-60 ₺ ücretle Launcher Change yapıyor, istersen o sana yardımcı olabilir.
açıkcası forum ve discord çevresindeki kimseye güvenmiyorum. yaşadığım dolandırıcılıkların hesabı yok. Sağ olun.

açıkcası forum ve discord çevresindeki kimseye güvenmiyorum. yaşadığım dolandırıcılıkların hesabı yok. Sağ olun.
O zaman yardım edebileceğimiz bir konu yok, herkes yaptığı emeğin karşılığını istiyor bu hayatta. Ücretsiz korumaları kullanmalısınız.

Hileleri tamamen engellemek istiyorsanız launcher yaptırmalısınız Forumda onaylı satıcılar ile iletişime geçebilirsiniz.

Aac şuanda güçlü hile engelleme diye birşey yok nekadar yeni korumalar gelse ona göre hile çıkarıyolar

Sağ olun, Konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl