Çözüldü En İyi Ücretli Eklentiler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reaxon

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
-1
Minecraft
TheReaxon

Discord:

Symptlos

Merhaba değerli arkadaşlar,

Sizlerden ricam, yalnızca ücretli eklentiler konusunda önerilerde bulunmanız. Her türden öneriye açığım ve fiyat konusunda herhangi bir limitim yok.

İster fork, ister anticheat, ister exploit koruması olsun; tek isteğim, satın alacağım ürünlerin kalitesiyle fiyatını hak ediyor olması

Her Türden önerebilirsiniz

Teşekkürler ^^

Merhaba değerli arkadaşlar,

Sizlerden ricam, yalnızca ücretli eklentiler konusunda önerilerde bulunmanız. Her türden öneriye açığım ve fiyat konusunda herhangi bir limitim yok.

İster fork, ister anticheat, ister exploit koruması olsun; tek isteğim, satın alacağım ürünlerin kalitesiyle fiyatını hak ediyor olması

Her Türden önerebilirsiniz

Teşekkürler ^^
En başında LPX almanızı tavsiye ediyorum, paylaşılmış en iyi anticheat olduğunu düşünüyorum.

Lpx
İtemsadder(klasik)
Xcord
Modelengine
Botsentry

Exploit saldırılar için LPX, hile koruması için Vulcan, proxy için XCord kullanabilirsiniz.

LPX ve xCord gayet kaliteli ürünler, aldıkları ilgiyi sonuna kadar hakeden pazarlamalardır sürekli olarak güncellenerek kullanan sunucuları daha güçlü konumlara taşıyorlar. Hile koruması için Spartan önerebilirim.

Lpx ve XCord'u satın aldım, Hile için polar'ı düşünüyorum

hile korumalarına bakmanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl