Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proomp

Foreda
Elmaslar
192
Discord İzni

Discord:

proomp

Aşağıya +100 aktif oyuncuya sahip bazı sunucuları listeledim, bunlar harici de söyleyebilirsiniz.
  • CapeNW
  • CesurNetwork
  • ChickenNW
  • CraftHera
  • ElmasOyuncu
  • KnightNW
  • Lapex Network
  • MC4FUN
  • Mavi Buğday
  • MineBox
  • MistikOyuncu
  • MuzCraft
  • Mysterise
  • PoenaSaga
  • Projects
  • Provanas
  • RebornCraft
  • RonemaCraft
  • Saloon Network
  • SkyLifeNW
  • SkyBlockTC
  • ZeroMC
(Alfabetik sıralamaya göre listeledim.)

Amacım sohbet etmek ve fikir alışverişi yapmaktır.

Atlas oyuncu

iki tane sunucu eksik gibi :D

Sonoyuncu ve Craftrise bence Türkiyenin en iyisi hangisi daha iyi diye birşey yok benim için ikisininde oynanış mekanikleri falan farklı ikiside çok iyi sunucular.

Sonoyuncu ve Craftrise bence Türkiyenin en iyisi hangisi daha iyi diye birşey yok benim için ikisininde oynanış mekanikleri falan farklı ikiside çok iyi sunucular.
Craftrise Türkiyenin en iyi demek olmaz bu saatten sonra. Yaptıkları veri sızıntısı sonucu çoğu kişinin hesapları tehlikede. Ayrıca bu konu hakkındada herhangi bir bilgilendirme yapılmadı ve birçok insan mağdur kaldı.

Craftrise Türkiyenin en iyi demek olmaz bu saatten sonra. Yaptıkları veri sızıntısı sonucu çoğu kişinin hesapları tehlikede. Ayrıca bu konu hakkındada herhangi bir bilgilendirme yapılmadı ve birçok insan mağdur kaldı.
Evet. Bundan dolayı SO şifrem değiştirilmişti. O sırada e-posta'ya bakmasan giderdi hesap.

Projects survival

Merhabalar, konuyu biraz geç görüyorum pek aktif olarak forum kullanmıyorum. LapexNetwork adına teşekkürler ;)

Son Oyuncu şuan için en iyi Türk Sunucusu olabilir CraftRise yaptıkları veri sızıntısından dolayı tabii.

CapeNW beğendiğim sunucular arasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl