w0in

proomp
Discord'u varsa verebilir misin ve yaptığı birkaç harita örneğini paylaşabilir misinWolfTreap Nickli Berkay, zaten benim ekibimde çalışan Türkiye'nin en iyisi olmasa bile, her fikri birlikte düşündüğümüz Türkiye'nin kaliteli adamlarından biridir. Sadece istediğinizi türü söyleyin, o binlerce farklı fikir düşünebilecek bir kapasiteye sahiptir. Onunla çalıştığım için çok mutluyum.Arada ben de merdiven döşüyorum buildlere :D

cngtate
Elasria
amoreas
Bana göre Charnium ( Melih ) Ebubekir, satış ekibine ben yönlendirmiştim sana.

proomp
Doğrudur çok iyi. Aradığım kişi oydu aklıma gelmiyordu bir türlü. Dediğin iyi oldu sağ ol <3Sos1sk, Türkiye'nin en iyi mimarlarından bir tanesidir, Ayrıca ben kendimde minecraft mimarlığı yaptım ve benim gelişmem için mimarlık alanında bana yardımlar yaptı, kendisi çok kral adamdır <3
Elasria
Ne demek hocam rica ederim. <3Doğrudur çok iyi. Aradığım kişi oydu aklıma gelmiyordu bir türlü. Dediğin iyi oldu sağ ol <3

proomp
bydemir06 Lysoon Freya
Bu kişiler tr piyasasının en iyi mimarlarıdır bydemir twichde yayınlar açıyor buildlerini takip edebilirsin.
Lysoon u bilen bilir zaten zamanında en iyisiydi.
Freyayı yeni yeni görmeme rağmen aktif buildleri oldukça başarılıDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bybukeler
Bence, CraftRise - SonOyuncu Mimaları neden mi?Sizce piyasadaki en iyi Türk builder kimdir?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!