Yardım En iyi sürüm

R.Seferli

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
Minecraft
Varyndra

Discord:

varyndra

öncelikle selam, çoğu pluginleri destekleyen ve yenilikci bir mc sürümü söylermisiz ?

Bence sunucu kurmak istiyorsan 1.21.1 öneririm. Yeni sürümlerle çok bir farkı olmayan bir sürüm ve çoğu pluginle uyumlu.

peki hocam 1.21.1 hangi velocity sürümüyle uygun

4.1.0 sürümü daha optimizedir. O sürümü öneririm. Ayrıca optimizasyon konusunda yardım gerekirse yardımcı olurum.

1.21.11 öneririm sizlere.
Bence 1.21.1 daha iyi çünkü bu sürüme tam optimize plugin daha çok. Zaten ViaVersion ve ViaBacksward pluginleriyle sorun çözülür oyuncu tarafı. 1.21.1 kullanma nedeni pluginlerdir.

Bence 1.21.1 daha iyi çünkü bu sürüme tam optimize plugin daha çok. Zaten ViaVersion ve ViaBacksward pluginleriyle sorun çözülür oyuncu tarafı. 1.21.1 kullanma nedeni pluginlerdir.
1.21.1 bana göre biraz daha eski kalıyor yenilikçi bir sürüm ister diye bu sürümü önerdim.

Ben 1.21.4 Tercih ediyorum hepsinin ortası gibi geliyor ama tabi ki kullanacağın şeylere göre değişiklik gösterebilir

1.21.1 bana göre biraz daha eski kalıyor yenilikçi bir sürüm ister diye bu sürümü önerdim.
Adamın taleplerine bakarsak Vanilla Minecraft oynamayacak. Tahmini 35 tane plugin kullanacaktır. Burada yeni sürümlerin güzel görünüşü konu değil, perfornmas ve plugin uyumluluğu önemli. 1.21.1 pluginlerle yüksek uyumlu olduğundan dolayı pluginlerde çok hataya takılmaz, ayrıca yeni sürümler gibi RAM'i son kilobaytına kadar sömürmüyor.

Bana Göre en iyisi 1.21.4 optimizasyon ve uyumluluk olarak.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl