R.Seferli
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 12
- Minecraft
- Varyndra
Discord:
varyndra
varyndra
onurbeyx
varyndra
onurbeyx
varyndra
eyw hocam, teşekkür ederim.4.1.0 sürümü daha optimizedir. O sürümü öneririm. Ayrıca optimizasyon konusunda yardım gerekirse yardımcı olurum.
razo_112
1.21.11 öneririm sizlere.öncelikle selam, çoğu pluginleri destekleyen ve yenilikci bir mc sürümü söylermisiz ?
onurbeyx
Bence 1.21.1 daha iyi çünkü bu sürüme tam optimize plugin daha çok. Zaten ViaVersion ve ViaBacksward pluginleriyle sorun çözülür oyuncu tarafı. 1.21.1 kullanma nedeni pluginlerdir.1.21.11 öneririm sizlere.
razo_112
1.21.1 bana göre biraz daha eski kalıyor yenilikçi bir sürüm ister diye bu sürümü önerdim.Bence 1.21.1 daha iyi çünkü bu sürüme tam optimize plugin daha çok. Zaten ViaVersion ve ViaBacksward pluginleriyle sorun çözülür oyuncu tarafı. 1.21.1 kullanma nedeni pluginlerdir.
ilovemaju
onurbeyx
Adamın taleplerine bakarsak Vanilla Minecraft oynamayacak. Tahmini 35 tane plugin kullanacaktır. Burada yeni sürümlerin güzel görünüşü konu değil, perfornmas ve plugin uyumluluğu önemli. 1.21.1 pluginlerle yüksek uyumlu olduğundan dolayı pluginlerde çok hataya takılmaz, ayrıca yeni sürümler gibi RAM'i son kilobaytına kadar sömürmüyor.1.21.1 bana göre biraz daha eski kalıyor yenilikçi bir sürüm ister diye bu sürümü önerdim.
mustafa_8907
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!