En iyi Skyblock Taktiğini Yaz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Exlienty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 102

Exlienty

nerdesin pango?
Destek Yetkilisi
MinePass
Premium
Elmaslar
255
Discord İzni
Minecraft
Exlienty

Discord:

exlienty

1775975049449.webp

Merhaba, diyelim ki bir SkyBlock sunucusuna girdiniz, acilen gelişmeniz ve sezon ödülünü kazanmanız gerekiyor. Hızlıca gelişmek için ne yaparsınız?
Hadi bu konunun altına taktiklerinizi yazın, iyi forumlar.​

hemen en iyi para veren farmı yaparım

Ekli dosyayı görüntüle 285260
Merhaba, diyelim ki bir SkyBlock sunucusuna girdiniz, acilen gelişmeniz ve sezon ödülünü kazanmanız gerekiyor. Hızlıca gelişmek için ne yaparsınız?
İlk önce sandığı toplarım taş jeneratörü yaparım daha sonra sınırsız su buradan adamı büyütürüm adamı geliştiririm sunucuya oy veririm oradan ödül toplarım günlük ödül vb. alırım.

Şu oyuna ömrümü verdim Şu son 1-2 yıl içerisinde popülerleşen yok 1 ya 10.000 TL yok şuna 20.000 TL Ne bileyim Harbiden kazanan varsa helal olsun Sanki bana hep gösterişmiş gibi geliyor da ve zaten böyle sunucularda tamamıyla p2w oluyor emeği ile kasan adam bu ișten istese de yararlanamıyor kaç kez șahit oldum O yüzden oynamaya değmez buluyorum onun dıșınta tek taktiğim sunucu açıldığı gibi günde bir saat uyku 23 Saat Minecraft ile hayatsız gibi kasılıp bütün sıralamalarda birinci olmak

p2w bir sunucuya girip para basarım ve bu sayede sunucunun zirvesinde ben olurum sonra ise bu sunucu çok p2w diye ağlanırım xD

Ekli dosyayı görüntüle 285260
Sunucunun sağına soluna bakarım warp menülerine vs gelen ödülleri şahsen karşılaştırıp en karlı olanını seçerim, ondan sonra otomasyon içeren şeylere abanırım (minyon gibi), boş zamanda ise bi kırıktaş farmında afk bırakırım

Ama dürüst olayım para basmadan top 1 olmak aşırı zor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl