Çözüldü En iyi scoreboard.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kronox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.446
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kronox

Herkes yalan söyler.
Elmaslar
55
Yazılımsal anlamda en gelişmiş plugin FeatherBoards dır bence. Ama farklı fikri olan varmı. En iyisi nedir? Projem için en iyisi olsun istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Titlemanager bana göre daha kolay ve kullanışlı ama featherboard da iyidir.

Evet daha mantıklı cevaplar bekliyorum saygıdeğer üyeler.

FeatherBoard'dan başka bir board'ın FeatherBoard ile kapışacağını zannetmiyorum. FeatherBoard benim için en iyisidir.

FeatherBoard'dan başka bir board'ın FeatherBoard ile kapışacağını zannetmiyorum. FeatherBoard benim için en iyisidir.
çok saçma bir yorum yapmışsın.. uçuk fiyatlı bir eklenti, ucuz eklentiler featherboard'ın yapabildiğinin aynısını yapıyor.

çok saçma bir yorum yapmışsın.. uçuk fiyatlı bir eklenti, ucuz eklentiler featherboard'ın yapabildiğinin aynısını yapıyor.

Çok saçma bir yorum olduğunu düşünmüyorum. FeatherBoard parasını hakeden bir eklenti zaten. Türkiye'de ki dolar ve euro artmasından dolayı böyle yorum yapmanda gayet normal zaten. Yabancılara göre o para 20tl gibi bir fiyat. O kadar uçuk olmasının sebebi de bu zaten. Ayrıca herkesin kendi düşüncesi. O nedenle yorumuma verdiğin saçma cevabını kusurun olarak varsayıyorum. Burası eşit bir forumdur. Herkesin fikri kendine özgüdür.

Bir çok sunucu featherboard kullanıyor fakat bir çoğu da korsan. Uçuk fiyatta. Ücretsiz en iyi scoreboard eklentisi bence TitleManager.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl