En iyi olduğunuz alan / iş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MoonQS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
795
Minecraft
Grossy
Herkes yoruma en iyi yaptığı işi veya en iyi olduğu alanı yazsın. Bakalım neler çıkıcak

En iyi yaptığım iş (Sanalda) : Plugin ayarlamak

Minecraft içinde; Oyun içi plugin ayarları.
Hayatımda; Basketbol oynamak.

En iyi olduğum alan: Plugin Paketi Yapmak.
En kötü olduğum alan: Skript kodlamak xD
Gelecekte olmak istediğim meslek: Yazılım mühendisi inş :)
Reelde: Futbolda top sektirmek açıkcası söylemek gerekirse futbol oynayışım berbat ama top sektirişim efsanedir :)[DOUBLEPOST=1514144036,1514143943][/DOUBLEPOST]
Minecraft içinde; Oyun içi plugin ayarları.
Hayatımda; Basketbol oynamak.

Boyun uzunmu acaba @Rutherford
:D
I am 1.76

Minecraft'ta : Skript - Değişik ve bilinmeyen eklentiler bulmak
Gerçek Hayat : Futbol. Futbol takımındayım ve Ankaragücü altyapısındayım.

Gerçek Hayatta En iyi olduğum alan: Kompozisyon - Şiir Yazmak
Sanal Hayatta En iyi olduğum alan: Yaratıcı Skriptler Oluşturmak - Eklenti Ayarlamak

Sanal hayatımda; Minecraft plugin paketi yapmak, minecraft skript kodlamak, grafik tasarımı yapmak, minecraft harita yapmak.
Gerçek hayatımda; Voleybol oynamak.

Gerçek hayatta iyi olduğumu düşündüğüm şey: Ticaret, İnsanları anlama ve onlara yol gösterme, Yönetme ve İdare etme gibi şeyler.

Sanal hayatta ise: İyi olduğum bir şey yok gibi, çünkü sanalı şuana kadar iyi bir şekilde tam olarak kullanamadım. Ama bir çok işi yapmaya çalışıyorum diyebiliriz örnek vermek gerekirse; Herhangi bir konuda tasarım yapma, Minecraft içerisinde builderlik ve Sunucu yönetimi, Youtuberlik, Gamerlik, Raporlama ve Dosyalama.​

Sanalda plugin düzenleme vs
Hayatta elektrik tesisatı çekme iyim :).

Futbol, U17 'de oynuyorum çok zevkli geliyor :)

BloodyX elektrik tesisati çekmekte iyim dedin ya gerçek hayatta bir iş görmek dikkat cekici olmus :D

Minecraftta: Yetkili,Rehber,Kurucu gibi tecrübelerim bulunmaktadir ve plugin paketi yapmak

Gerçek Hayatta: Okul Sinav Ders Telefonla Oynamak yani acikcasi bir ugrasim yok gibi :D

Sunucuda : BUİLD
Gerçek Hayatta : soru çok ani oldu bilemedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl