traskrow41
benim kodlamış olduğum syrex botunu kullanabilirsin içinde çok sistem olan bir bottur. link:Arkadaşlar müzik botu arıyorum
play komutundan sonra bir kaç youtube seçeneği çıkan ve istediğimizi seçebildiğimiz bir discord botu vardı ismini bilen var mı?

furkqn
Youtube şarkılarını açıyor mu belirttiğim gibi? Deniyorum şimdi.benim kodlamış olduğum syrex botunu kullanabilirsin içinde çok sistem olan bir bottur. link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
traskrow41
her türlü şarkıyı açarYoutube şarkılarını açıyor mu belirttiğim gibi? Deniyorum şimdi.

furkqn
Denedim tam istediğim gibi teşekkür ederim <3benim kodlamış olduğum syrex botunu kullanabilirsin içinde çok sistem olan bir bottur. link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
traskrow41
rica ederim iyi kullanımlarDedim tam istediğim gibi teşekkür ederim <3
traskrow41
nasıl yaniBotunuz benim iznim olmadan kendi kendine kanallarımı sildi sebebi nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 248954
traskrow41
discorddan yazarmısınız: ibrahimbey__41Botunuz benim iznim olmadan kendi kendine kanallarımı sildi sebebi nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 248954
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!