En iyi konu tasarımına sahip sunucu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Proomp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proomp

Foreda
Elmaslar
192
Discord İzni

Discord:

proomp

Şu anda forumda hangi sunucu tanıtım konusu en iyi konu tasarımına sahip? Bazı konularda sunucu sahiplerinin tasarım kullanmadığını veya amatör düzeyde kendi tasarımlarını yaptıklarını gördüm. Ayrıca standart konu tasarımı kullanmanın artısı var mı sizce, bir oyuncu gerçekten sunucu tanıtım konusunda hakkımızda, sistemler, makine özellikleri gibi bilgileri okuyor mu yoksa sadece oyun içi görseller ve çevrim içi sayısına mı bakıyor?

Konu Tasarımının olayı sunucunun beklenti düzeyini oluşturması, amatör el yapımı kötü konu tasarımı olan sunucudan ilk bakışta güzel bir sunucu olmasını pek beklemeyezsin ama konu tasarımı güzel olan bir sunucuya kafanda ilk başta +1 yazarsın, sunucu 1-0 önde başlar. Bütün oyuncuların hepsi hakkımızda, sistemler, makine özellikleri kısımlarını okumuyor ama kimse veya çok az kişi okuyor da diyemeyiz, o yüzden orayı aman kimse okumaz diye geçmeyin.

CapeNW sanırım sade ve yalnızca oyun modunun sistemlerini özetleyen konu tasarımları daha estetik bence

Bana göre en iyi konu tasarımı RebornCraft’a ait. Nedense sade, hoş ve net bir anlatım tarzı kullanılmış. Göz yormaması da en büyük artılarından biri olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl