En İyi AntiCheat nedir lazım sunucum için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YıldızCraft

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
mertcan57tr

Discord:

mertcan5734

Paralı Parasız Farketmez En İyi Sağlam Zırhlı Bir AntiCheat İstiyorum Varmıdır Bildiğiniz Hiç bir türlü hile işlemeyecek

Paralı Parasız Farketmez En İyi Sağlam Zırhlı Bir AntiCheat İstiyorum Varmıdır Bildiğiniz Hiç bir türlü hile işlemeyecek
Merhabalar, ben size vulcan öneririm. Sizin üstte istediğiniz şey yani "hiç bir türlü hile işlemeyecek" bu istediğiniz şeyi configden yaptığınız ayar belirler. Hile korumalarının genellikle config dosyası önemlidir. Bu sebepten dolayı eğer vulcan veya spartan satın alıcaksanız tüm hile korumalarını test edip ayarlamanızı öneririm. İyi forumlar dileriz.

PvP konusunda pek iyi olmasa da hareket hilelerini engellemek için GrimAC öneririm. Ayrıca GrimAC diğer anti hile eklentilerinin aksine açık-kaynak olduğu için daha güvenilir.

Bence piyasada bulunan en iyi Anti-Cheat
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.
Ben sunucum olduğunda kullanmıştım ve gayet memnun kaldım.
Size de tavsiye ederim :)

E-ZONE STUDIO

resim_2023-02-15_144638425.png

Vulcan - AAC - Matrix AntiCheat - Spartan - GrimAC (pvp sunucuları için önermem)
Aralarından en iyisi kesinlikle Advanced Anti Cheat(AAC)'dır

Vulcan + GrimAc kullanabilirsin. Vulcan'a güzel config yaparsan hile açması zor hale gelir.

Verus anticheat,Vulcan anticheat,Spartan anticheat,AAC önerimdir.
Sürümünüz düşük değil ise "AAC" efsanedir.
Sürümünüz 1.8 ise "Verus AntiCheat" güzeldir.

PvP sunucuları için AAC
1.16 vs. GrimAC veya Verus

En iyi anticheat diye genelleme yaparak bir cevap vermek olmaz çünkü sunucu sürümüne ve oyun türüne göre anticheat'in işlevi değişecektir.

En iyileri olmayabilir ama işine yarayacağını düşündüklerim:

1.8 pvp sunucuları için: Monolith Anticheat
1.16 genel: Polar Anticheat

Not: Verus berbat.

Vulcan, spartan kullanılabilir.

Ben Şahsen Spartan Kullanıyorum (Ücretli Eklenti) 16GB Ramli Sunucumda Hiçbir Sıkıntı Yaşamadım Tavsiyede Ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl