Limbo.Merhaba 1.21x sürümünde Purpur kullanarak sunucu açtım ve 2025 yılı içerisinde en etkili Anti-Bot pluginini arıyorum.
Velcocity kullanacağım bu sebeple aklıma birçok plugin geldi Sonar, Limbo vb.ve bunlar arasında en iyisi hangisi tercih yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.

benjamin17
Aynı anda sonar ve limbo kullanan birisi olarak memnunum. Ücretli olarak botsentry önerebilirim.Merhaba 1.21x sürümünde Purpur kullanarak sunucu açtım ve 2025 yılı içerisinde en etkili Anti-Bot pluginini arıyorum.
Velcocity kullanacağım bu sebeple aklıma birçok plugin geldi Sonar, Limbo vb.ve bunlar arasında en iyisi hangisi tercih yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.
kadirizm_
Yanıtlarınız için teşekkür ederim Limbo + Solar Anti-Botun aynı anda kullanılabileceğini yeni öğrendim sanırım o ikisini kullanacağım. Bu arada bot sentry çok kötü saldırı olduğu zaman sunucuyu çok yoruyor.Aynı anda sonar ve limbo kullanan birisi olarak memnunum. Ücretli olarak botsentry önerebilirim.

benjamin17
Velocity ayrı bir vdse kurmanız önerimdir. Bu sayede makineyi yormadan kullanabilirsiniz. Botsentry de ayrı sunucuda olacağı için sorunsuz çalışır. Ayrıca diğer üyelerin dediği antibotultra plugini de gayet güzel bir plugin.Yanıtlarınız için teşekkür ederim Limbo + Solar Anti-Botun aynı anda kullanılabileceğini yeni öğrendim sanırım o ikisini kullanacağım. Bu arada bot sentry çok kötü saldırı olduğu zaman sunucuyu çok yoruyor.
Bot pluginini belli bir yönden bakarsan authme de bota karşı engel sunuyor ancak ne kadar engellediği ortada. mcstorm gibi bot saldırısı yapan sitelerin saldırıları neredeyse hiçbir koruma durduramadığını gördüm ve bu sitenin kendisinden koruma satın almadığınız sürece saldırılar devam ediyordu. Kendiniz yapsanız nereye kadar korur muammaantibot plugini yapmak o kadar zor bişey değil açıkcası sadece mantığını kavraman lazım internetden destek alarak yapabilirsin? ama illa istiyorsan limbo gayet güzel bir seçim olacakdır. / yeni nesil sürümlerde daha karmaşık olabilir yapması kb /
takendisiyim
AuthMe'nin amacı zaten bir antibot olması değil ki, antibot ile tamamen alakasız bir eklenti, belki 2012 yılında cidden antibot olarak yerine geçiliyordu bilemem, ama botlar da login register yaptıktan sonra bir login eklentisini antibot olarak kullanıp paçayı yırtma dönemi 10 yıl önce bitti. (AuthMe'nin kendi antibot sistemi aşırı basit ve yüzeysel, gerçek bir antibot değil)authme de bota karşı engel sunuyor ancak ne kadar engellediği ortada.
Eskiden botlar daha sunucuya girmeden önce tespit edilip girmeden yakalanıyordu, artık günümüz döneminde bot servisleri geliştikçe girmeden önce yakalamak zorlaştı, %100 yakalama oranı isteyenler manuel olarak bot tespiti yapmalı, yani sunucuya girince eline harita verip bunu chate yaz mantığı gibisinden sistemler uygulamalı, bende bu tarz manuel işleri sevmem ama otomatik engelleyen sistemler gelişmedikçe iş bu noktaya evrilecek gibi gözüküyor. Yani bu durumda 2 tür; manuel ve otomatik antibotlar var, hangisini kullanmak istediği kişinin tercihi.cstorm gibi bot saldırısı yapan sitelerin saldırıları neredeyse hiçbir koruma durduramadığını gördüm ve bu sitenin kendisinden koruma satın almadığınız sürece saldırılar devam ediyordu. Kendiniz yapsanız nereye kadar korur muamma

benjamin17
Benim authme örneği vermenin sebebi herkes kendi yazabilir mantığı basit ama ne kadar korur mantığında. Authmenin zaten bot korumak için olmadığını herkes bilir.AuthMe'nin amacı zaten bir antibot olması değil ki, antibot ile tamamen alakasız bir eklenti, belki 2012 yılında cidden antibot olarak yerine geçiliyordu bilemem, ama botlar da login register yaptıktan sonra bir login eklentisini antibot olarak kullanıp paçayı yırtma dönemi 10 yıl önce bitti. (AuthMe'nin kendi antibot sistemi aşırı basit ve yüzeysel, gerçek bir antibot değil)
Eskiden botlar daha sunucuya girmeden önce tespit edilip girmeden yakalanıyordu, artık günümüz döneminde bot servisleri geliştikçe girmeden önce yakalamak zorlaştı, %100 yakalama oranı isteyenler manuel olarak bot tespiti yapmalı, yani sunucuya girince eline harita verip bunu chate yaz mantığı gibisinden sistemler uygulamalı, bende bu tarz manuel işleri sevmem ama otomatik engelleyen sistemler gelişmedikçe iş bu noktaya evrilecek gibi gözüküyor. Yani bu durumda 2 tür; manuel ve otomatik antibotlar var, hangisini kullanmak istediği kişinin tercihi.
kadirizm_
E o zaman parası olan herkes istediği her sunucuyu kapatır. Büyük sunucular nasıl koruma yapıyorlar ? 2 gün sonra bu mcstorm ile saldırı yaptırıp sonra kendi korumalarını bana aldırtmalarını istemiyorum şahsen.Benim authme örneği vermenin sebebi herkes kendi yazabilir mantığı basit ama ne kadar korur mantığında. Authmenin zaten bot korumak için olmadığını herkes bilir.
Bahsettiniz manuel doğrulama sistemi çoğu sunucuda bulunmakta ancak Botlara bile yazılan yazıyı algılamasını sağlayıp chate yazdırıp doğrulamayı aşan saldırılar gördüm. %100 olarak engellemenin neredeyse imkansız olduğunu düşünüyorum.
takendisiyim
Manuel doğrulama sistemleri eklentiden eklentiye değişir bunu sağlayan bir çok eklenti var eski olmayıp sürekli güncellenmesi önemli çünkü websiteler dahil bir çok servis de manuel servisleri kullanır nereye giriş yapmaya çalışsanız orada captcha misali birşey görürsünüz, dediğiniz servisler güncellenmeyen captchaları çözmek için eğitilse de yenilerini asla çözemezler, yani manuel hizmetler doğru kullanıldığı taktirde size bot servisi çözene kadar %100 koruma sağlar, eklenti sürekli güncellenirse bot servisi her yeni güncellemeyi zamanında çözemez, zaten mc sektöründe sürekli captcha çözmeye çalışan bir bot servisi de yokBenim authme örneği vermenin sebebi herkes kendi yazabilir mantığı basit ama ne kadar korur mantığında. Authmenin zaten bot korumak için olmadığını herkes bilir.
Bahsettiniz manuel doğrulama sistemi çoğu sunucuda bulunmakta ancak Botlara bile yazılan yazıyı algılamasını sağlayıp chate yazdırıp doğrulamayı aşan saldırılar gördüm. %100 olarak engellemenin neredeyse imkansız olduğunu düşünüyorum.

benjamin17
Ben forumda daha önce bu tarz bir durum ile karşılaştım. Tam olarak ne olacağı bilinmez.E o zaman parası olan herkes istediği her sunucuyu kapatır. Büyük sunucular nasıl koruma yapıyorlar ? 2 gün sonra bu mcstorm ile saldırı yaptırıp sonra kendi korumalarını bana aldırtmalarını istemiyorum şahsen.
%100 demek mükemmel çalışan bir sistem demek. Hiçbir sistem %100 mükemmel olamaz. İllaki bir açık vb bulunur ancak biz kullanıcı olarak tabikide bu eklentileri güncelleyerek en modern şekilde korunmuş oluruz.Manuel doğrulama sistemleri eklentiden eklentiye değişir bunu sağlayan bir çok eklenti var eski olmayıp sürekli güncellenmesi önemli çünkü websiteler dahil bir çok servis de manuel servisleri kullanır nereye giriş yapmaya çalışsanız orada captcha misali birşey görürsünüz, dediğiniz servisler güncellenmeyen captchaları çözmek için eğitilse de yenilerini asla çözemezler, yani manuel hizmetler doğru kullanıldığı taktirde size bot servisi çözene kadar %100 koruma sağlar, eklenti sürekli güncellenirse bot servisi her yeni güncellemeyi zamanında çözemez, zaten mc sektöründe sürekli captcha çözmeye çalışan bir bot servisi de yok
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!