Selam arkadaşlar! Forumda "Ne oynasak?" veya "Sağlam bir aksiyon oyunu önerileri var mı?" soruları sormadan merakınızı gidermek için bu konuyu açıyorum. Bu yüzden son zamanlarda oynadığım ve gerçekten keyif aldığım, adrenalin seviyenizi tavan yaptıracak 3 oyunu sizlerle paylaşmak istedim. Eğer kaliteli aksiyon oyunları arıyorsanız, bu listeye bir göz atın derim.
Listemin başında, bu yılın belki de en eğlenceli sürprizi olan Helldivers 2 var. Eğer 3-4 kişilik bir ekibiniz varsa bu oyunu sakın kaçırmayın. Oyunda temel amacımız "demokrasiyi yaymak" (!) adına devasa uzaylı böceklerini ve robotları haklamak. Ama işin en güzel yanı, oyunun kaosu. Yanlışlıkla attığınız bir hava saldırısıyla arkadaşınızı havaya uçurabiliyorsunuz. Dost ateşi her zaman açık ve bu durum oyunu inanılmaz komik ve eğlenceli hale getiriyor. Strateji önemli ama kaos kaçınılmaz!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tek başıma takılırım, hikayeye doymak isterim diyorsanız size önerim net: Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Oyunun ilk çıktığı zamanlardaki sorunlu halini unutun arkadaşlar. Gelen 2.0 güncellemesi ve Phantom Liberty ek paketiyle oyun resmen yeniden doğdu. Night City atmosferi, görevlerin kalitesi ve vuruş hissi şu an muazzam bir seviyede. Eğer sağlam bir RPG soslu aksiyon arıyorsanız, Cyberpunk şu an piyasadaki en iyi aksiyon oyunları arasında zirveye oynuyor.
Son olarak, "Ben zoru severim, bileğime güvenirim" diyenlerdenseniz, Elden Ring hala kral. Devasa bir açık dünyada kaybolmak, saatlerce uğraşıp sonunda bir boss’u kesmenin verdiği o hazzı yaşamak istiyorsanız adres belli. Mekanikleri ve atmosferiyle sizi içine çekecek bir başyapıt.