Sol Reklam

En İyi 5 Skyblock Spawnı

S

sooply

Ziyaretçi
yeni_logo.png


Minecraft Türkiye - En İyi 5 Skyblock Spawnı
Bedava ve ücretsiz olan, güzel, emek verilmiş en iyi 5 Skyblock Spawnı!

Merhaba sevgili Minecraft Türkiye ailesi, bugün aynı önceki açtığım konular gibi en iyi serisinin devamını getiriyoruz. Bu sefer dünden farklı olacak, yani Skyblock için açacağız. Dün açtığımız "En İyi 5 Faction Spawnı"na tıklayarak ulaşabilirsiniz. Eğer indirmek veya bakmak isterseniz, sadece tanıtımın en sonunda verilen linke basmanız yeterli olacaktır. Bu yapımcılar ünlü bir yapımcı, virüs ekleyeceklerini sanmasam da ne olur ne olmaz diye ön izlemeli olanların sonuna ekledim. İyi okumalar dilerim, devamı aşağıda saklı!

map-1-mc-tr.png

• Skyblock Spawn | 1

Mor kuleler ile süslenmiş, etrafı değişik ağaçlarla kaplı, adalardan oluşan bir harita. Güzelliği ise bakınca belli oluyor. Bu harita aslında bir çok sunucuda kullanılmakta. O yüzden kullanımını düşürüyor. Eğer maddi durumuz kötüyse, bu harita sizin için gayet iyi. Aradaki süslemeler onu daha da hoş yapıyor. Sizin tercihiniz, ya indireceksiniz, ya da vazgeçeceksiniz.

Harita gayet güzel ve emeği çok fazla. Kuş bakışı ile bakarsanız görürsünüz emeği ve güzelliği. Benim burada en çok dikkatimi çeken şey ise ağaçlar oldu. Onlar gayet hoştu. Kulelere ve binalara lafım yok. Onlarda gayet güzel. Eğer benim yeterli imkanlarım olmasaydı, bu haritayı indirip sunucuya eklerdim. Eğer indirmek istiyorsanız buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

map-2-mc-tr-min.png

• Skyblock Spawn | 2

Bence bir önceki seriden daha iyi haritalar var bunun içinde. Buraya bir not düşelim. İlle de Faction haritaları sadece Faction diye, Skyblock haritalarını da sadece Skyblock diye kullanmanıza gerek yok. Sadece genel amacını burada söylüyoruz. Siz istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Harika bir harita. Yazıları bile var ama yabancı bir dil olduğundan anlamayabilirsiniz. Her şey ayarlanmış ve size sunulmuş daha ne olsun! Işıklandırma, blokların uyumu falan harika. Uçan adaların üzerine yapılmış bir harita. Yapımcısını tebrik etmem gerek! Eğer bu haritaya ulaşmak istiyorsanız buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Ayrıca ön izlemesi mevcuttur. Virüs total için ise yazının üstüne tıklayabilirsiniz.

map-3-mc-tr-min.png

• Skyblock Spawn | 3

Aynı üsteki harita gibi, burada da her şey ayarlanarak bize sunuluyor. Baksanıza her şey çok güzel! Ağaçlar ayrı bir renk katmış. Yandaki eski çağa benzer bir ev var. Ücretsiz paylaşılması onu daha ayrı bir güzel kılıyor. Seçim sizin, kullanacak mısınız, kullanmayacak mısınız?

Aslında bu haritayı bir çok sunucuda gördüm. Asıl yapımcısı ise TheCrakMC diye bir mimar. Maddi imkanı olmayanlara sesleniyorum. Bu harita size göre. Bence kullanın ve sonra parasını çıkarın. Bu harita size kullanın diye verilmiş. Alıntı deseler dahi aldırmayın. Eğer haritaya ulaşmak istiyorsanız buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Ayrıca ön izlemesi mevcuttur. Buraya tıklayarak da Virüs Total'e ulaşabilirsiniz.

map-4-mc-tr-min.png


• Skyblock Spawn | 4

4. haritaya kadar inmişsiniz. Hadi bakalım gelin bu harita nasılmış öğrenelim. Yine yapımcısı TheCrakMC olan mimarı tebrik etmek gerek. Bunları ücretsiz paylaşanların sayısı çok az. Ben olsaydım, bu haritayı kullanırdım. O kadar güzel harita ki, anlatılamaz. Aynı diğer haritalar gibi, havada duran adalara yapılmış bir eser.

Eski çağı anımsatan bir kaç ev gördüm. Etrafta ağaçlar var. Havada yan tarafta duran ise küçük küçük adalar... Hepsi birbirinden güzel. Işıklandırma dahi, her şey çok güzel. Emek verildiği belli oluyor! Eğer haritaya ulaşmak istiyorsanız buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Ayrıca ön izlemesi mevcuttur. Buraya tıklayarak da Virüs Total'e ulaşabilirsiniz.

map-5-mc-tr-min.png

• Skyblock Spawn | 5

Son haritamıza hepiniz hoş geldiniz. Bu harita gerçekten diğer haritalardan çok küçük olsa da, harika. Sarmaşıkları, adadan yere akan su, ağaçlar, ada üstündeki yapılar, adanın altı, diğer çeşitli yapılar, hep birbiri ile uyum sağlamışlar. Yapımcısı olan CarrotBox'u tebrik etmek gerek!

Bu haritayı da bazı sunucularda gördüğümü söyleyebilirim. Yani, maddi durumları olmayabilir. Kullanabilirler, ücretsiz paylaşılmış çünkü. Alıntı diyenlere siz hiç aldırmayın. Tepe tepe kullanın. Eğer haritaya ulaşmak istiyorsanız buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Ayrıca ön izlemesi mevcuttur. Buraya tıklayarak da Virüs Total'e ulaşabilirsiniz.

son.jpg


Bugünkü konumuz bu kadar Minecraft Türkiye ailesi, eğer herhangi bir virüs korkunuz olmasın diye bir de Virüs Total linki ekledim. Oradan bakabilirsiniz. 1 tanesi sadece PlanetMinecraft sitesinden, diğerleri Youtube üzerinden. Çünkü ücretsiz olarak pek harita bulamadım. Youtube yardımcı oldu sağ olsun. O zaman yarınki konumuzda görüşmek dileğiyle, hoşça kalın...
 

Ekler

  • map-2-mc-tr.jpg
    map-2-mc-tr.jpg
    58,4 KB · Görünt.: 122
  • map-1-mc-tr.png
    map-1-mc-tr.png
    316,8 KB · Görünt.: 402

kingOf0

"~SimitSu"

Discord:

kingOf0!#4055

Katılım
14 Haziran 2016
Mesajlar
998
Elmaslar
745
Puanlar
15.070
Yer
getPlayer("SimitSu").getLocation()
Minecraft
SimitSu
konuların linkleri ile virus total koyup paylaşman çok iyi :ayaya:
 
S

sooply

Ziyaretçi

-ULTRA-

GY!
Katılım
28 Nisan 2018
Mesajlar
210
Elmaslar
222
Puanlar
4.020
Minecraft
Whessry
Hem lobi hem de skyblock haritası. Süper!
 
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı