En Hızlı Hazırladığın Yemek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iKaanStrafe

Merhaba Dünya, Seni Özledim
Elmaslar
1.467
Minecraft
iKaanStrafe

Discord:

iKaanStrafe

yemek-yapmak.jpg

En Hızlı Hazırladığın Yemek!

Herkesin hızlı bir şekilde hazırladığı profesyonelleştiği bir yemek vardır illaki bende sizlerle sohbet havasında bunları öğrenmek istiyorum.

ayrax - Kopya.png

Benim en hızlı hazırladıgım yemek Sucuktur. 1 Dakika içerisinde hazırlar yerim.

Peki ya sizin en hızlı hazırladığınız yemek ne ?

Hacı damak tadımdan taviz vermem o yüzden Fırında karma şeyler yapar geçerim. Fırında patates et gibi. Pişmesi uzun hazırlamamsa yaklaşık 10 - 15 dk.

Tost 5dk :D

Hacı damak tadımdan taviz vermem o yüzden Fırında karma şeyler yapar geçerim. Fırında patates et gibi. Pişmesi uzun hazırlamamsa yaklaşık 10 - 15 dk.
Et kuşbaşımı? Kıymamı? kuşbaşı et 15 dakika hiçbir yerde pişmez.

Bardak makarna, 30 saniye.
İyiymiş helal olsun :D
Hazırlaması zahmetli ama yemesi keyifli diyorsun :D
Tostu yapmaya gerçekten çok üşeniyorum yaptıgım zamanda cogu zaman yakıyorum o yüzden genelde yapmıyorum tost :D

Tostu yapmaya gerçekten çok üşeniyorum yaptıgım zamanda cogu zaman yakıyorum o yüzden genelde yapmıyorum tost :D
Gel sana tost yapiyim :D Tostçu Yusuf iş başında. Tostun tanesi 20tl :D

Et kuşbaşımı? Kıymamı? kuşbaşı et 15 dakika hiçbir yerde pişmez.
Yok la hazırlamam 15 dk. Pişme dahil değil :D Zaten pişerken de video falan takılıyorum.

Hacı valla leziz mi leziz :D

Yok la hazırlamam 15 dk. Pişme dahil değil :D Zaten pişerken de video falan takılıyorum.

Hacı valla leziz mi leziz :D
Desene ya :D aynen süper oluo annem yaparken tüm işlerimi bırakır yardım ederim. (Ama onu yaptığı zaman :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl