[EN GÜNCEL] [1.16 - 1.18] OYNA.NONYCRAFT.COM - Survival Sunucusu - Olympos & Nony - Pixel Tab - Seviyeler - Kanlı Ay - Minyon - Ekonomi Survival

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrudur ama alıntı olarak görüyosanız yapıcak birşey yok ama tamamen kendi ellerimizle tek tek yaptığımız için emek hırsızlığına girmiyor birçok sunucu birbirinin kopyası aynı şekilde provanas adlı sunucuda birçok yabancı sunucudan bakılarak dizayn ediliyor son oyuncu ve craftrise benzeri bir çok mevcut sunucu var elimden geldiğince özgünleştirmeye çalışıyorum 1 sene oldu hatta geçti ama hiç bir zaman emeksiz birşey eklemedim yinede yazınız için teşekkürler ama benzemesi kötü birşey değil. ona bakarsak gerçek hayatta birçok şarkı müzik dizi film yurt dışından uyarlanıyor oyuzden fazla kötü birşey olduğunu düşünmüyorum iyi forumlar iyi günler.

Alıntı olarak görmüyorum sadece tab'daki rütbe isimleri kutular Mod testmod falan hepsinin aynı olması bana garip geldi tabi ben yanlış düşünüyor olabilirim iyi günler.

haritaları pek beğenmedim onun haricinde güzel sunucu umarım haritaları yakın zamanda değiştirirsiniz.

Başarılı bir sunucuya benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl