En Gizemli Cinayetler

Electra

Eventually, everything goes away.
Elmaslar
834

Discord:

Electra#9331

Ayraçb.png

yeni_logo.png

Ayraçb.png

Merhaba, forum ailesi

Bugün sizlere en gizemli cinayetler hakkında bilgi vermeye çalışacağım. Hadi başlayalım!

Ayraçb.png

eski-saray.jpg

Ayraçb.png

Camilla Lyman Cinayeti

Ünlü bir köpek bakıcısı ve yetiştiricisi olan Camilla Lyman, 1978-1985 yılları arasında cinsiyet değiştirme ameliyatları geçirerek erkek olmuş mütevazı bir zengindir. 1981 yılında George O’Neil ile tanışan Cam, genç adamı evini ve köpeklerini korumak için işe alır. Aradan uzun bir süre geçtikten sonra her Noel ailesine Noel hediyesi ve kartı gönderen Cam 1987 yılında atmayınca ailesi bu durumdan endişelendi ve şüphelendi. Ailesi polise başvurması sonucu O’Neil'i sorgulayan polis genç adamdan Cam'in yazdan beri geri dönmediğini söyler. Bu olayda şekilde kalır ve 8 sene sonra Camilla resmi olarak ölü ilan edilir. Bu olaylardan 2 sene sonra kanazilasyonda ceseti bulundu. Katilin O'Neil olduğu düşünülsede hiçbir kanıt olmadığı için bu cinayet aydınlatılamamıştır.

Ayraçb.png

569e4d1a67b0a920a0a6a9ef.jpg

Ayraçb.png

Kar kazası

Dışarıda alkol alıp, biraz eğlendikten sonra arabayla evlerine geri dönen Arnold, Ruby ve Ruby'nin kuzeni Tracy sebebi bilinmeyen bir şekilde arabayla şarampole yuvarlanarak kaza yaparlar. Olay yerine gelen sağlık görevlileri sadece yaralı Tracy'i bulur lakin Ruby ve Arnold hiçbir yerde bulunamaz. Nereye kayboldukları çözülemeyen ikilinin cesetleri yol kenarında bulunur, garip olansa şu; Arnold'un cesedi çürümüş bir haldedir fakat Ruby daha yakın bir zamanda öldürülmüştür. O gün neler yaşandığı bilinmemektedir.

Ayraçb.png

staircase-164972_960_720.jpg

Ayraçb.png

Merdivem Boşluğunda Ölen Adam

Indiana Üniversitesi'nde öğrenci olan Jack Davis Jr., 1987 yılında kampüste bulunan bir merdiven boşluğunda ölü olarak bulundu. Polisin ilk şüphesi merdivenden düştü ve bayıldı sonra kustu ve kendi kusmuğunun içinde boğuldu. Bu teoriyi kanıtlayabilmek için bir doktor çağırdılar. Otopsiye gelen doktor ciğerlerinde herhangi bir yemeğe rastlamadığı açıkladı ve kafatasının 3 yerinde kırık olduğunu söyledi. Bu bilgiler sayesinde tekrar dava açılır lakin yeterli kanıt olmadığından kapanır. Bu olay aydınlatılamamıştır.

Ayraçb.png

JkauJ_1488630479_7501.PNG

Ayraçb.png

Şiir Gibi Cinayet

"Circleville Yazarı" lakabıyla tanınan ve gerçek ismi bilinmeyen bir yazar, 1976 yılında Mary Gillespie isimli kadına bir mektup yazar. Mektubunda Mary'nin evli bir kadın olduğunu ve gizli bir ilişkisi olduğunu bildiğini söyler ve bu ilişkiyi sonlandırmazsa şiddet uygulayacağını belirtir. Mary'nin bu mektubu aldıktan birkaç ay sonra kocası arabasında ölü olarak bulunur ve cinayetten Mary'nin erkek kardeşi Paul sorumlu tutulur lakin Paul hapse girdikten sonra bile mektuplar gelmeye devam edince Paul hapisten çıkar. Cinayetin sorumlusu asla bulunamamıştır.

Ayraçb.png

04-16-kanada.jpg

Ayraçb.png

Para Başa Dert

Kanadalı bir inşaat işçisi olan Blair Adams, bir gün kendisini takip eden biri olduğundan şüphelenmeye başlar. Bir süre garip ve dengesiz davranışlar sergileyen Blair, bankada ki tüm parasını çeker sonra ise ABD'ye girmeye çalışır fakat üstünde yüklü miktarda para olduğu için uyuşturu satıcısı zannedilir bu nedenle giremez sonra ABD'ye yasak yollardan girmeyi başaran Blair, ülkede biraz gezer ve bir gece Knoxville'de bir otelde kalır. Sabahında ölü olarak bulunur, belden aşağısı çıplak ve etrafa Amerikan dolarları saçılmıştır.
Cinayet sorumlusu hala bulunamamıştır.

Ayraçb.png

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. <3

Moderatör tarafından düzenlendi:
Konu tasarımınız sade ve hoş , güzel bir konu olmuş . Tüm cinayetler gerçekten gizemli bir şekilde gerçeklemiş . Benim en ilginç ve gizemli bulduğum cinayet Blair Adams'ın cinayeti..

Tanıtman iyi olmuş. Ellerine sağlık.

Konu tasarımınız sade ve hoş , güzel bir konu olmuş . Tüm cinayetler gerçekten gizemli bir şekilde gerçeklemiş . Benim en ilginç ve gizemli bulduğum cinayet Blair Adams'ın cinayeti..

Teşekkür ederim. <3

Oldukça beğendiğim bir konu hem de çok ilginçç .d

Gerçekten ilgi çekici bir konu olmuş. Sanki TLC kanalını izliyordum :D​

Konu tasarımını beğendim hoşmuş. Daha sonra okuyacağım konuyu Ahmet :))
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu tasarımını beğendim hoşmuş. Daha sonra okuyacağım konuyu Ahmet :))

Konu tasarımı güzel. Palu ailesini göremedim ben ya :D

O kraliça Elizavetanın küçüklük hali değilmi la?

Konu tasarımına bayıldım. Araştırılarak ve emek verilerek yazıldığı oldukça belli. Başarılar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl