En Eski Sürümde Minecraft Oynamak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sooply
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 806
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

sooply

Ziyaretçi
1.16 için, sunucu sahiplerini sevindirecek bir güncelleme geldi. Artık oyunun sohbet kısmındaki fontu ve title gibi yerlerden çıkan mesajların fontunu değiştirebileceksiniz. 20w17a sürümünde bunu deneyebilirsiniz. Ayrıca, Minecraft artık bütün renkleri destekliyor. Yani &a<text> kısmını kullanmak yerine renk kodlarını yazarak istediğimiz rengi enfekte edebileceğiz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1.16, 1.8 sunucu sahiplerini yerlerinde döndürecek bir güncelleme ile geldi. Sizce, artık 1.8 sunucu sahipleri üst sürümlere yönelmeye başlar mı? (Ben zannetmiyorum. Neden mi? Birçok kişi Minecraft'ın üst sürümleri kasıyor diye bir bahane uyduruyor ya da üst sürümlere alışamadığını söylüyor. Bence saçma. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.)

Bence de hiçbirşey değişmeyecek katılıyorum sana.

Türkiye'de 1.8 üstü sürümlere kolay kolay geçiş yapılacağını sanmıyorum. Bunun için büyük kitleye hitap eden sunucuların adım atması gerekiyor.

1.8 sürümünden ayrılınmıcak sebebi ise hala büyük sunucuların 1.8 i desteklemesi büyük sunucular ne zaman 1.8 den ayrılırsa o zaman 1.8 devri biter ):

Mc da 1.8.9 dan sonra pvp yi bozdu ölmek nerdeyse imkansız 1.8.9 dan sonraki sürümlerini kullanmayı düşünmüyorum 1.8.9 da takılacağım ?

Ne güzel :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İllaki değişecek bir şeyler 1.8 devri kapanmalı artık

Son düzenleme:
Böyle iyi :d

1.8 pvp sini neden sevdiklerini anlamıyorum.Sistematik bir olayı yok.Sınırsız vuruşa kurulu bir şey.Üst sürümlerde belli bir süre aralığı olması mantıklı.1.8 belasından kurtulmak lazım birde 1.8 gel görelim pvpni demezler mi :)))

1.8 pvp sini neden sevdiklerini anlamıyorum.Sistematik bir olayı yok.Sınırsız vuruşa kurulu bir şey.Üst sürümlerde belli bir süre aralığı olması mantıklı.1.8 belasından kurtulmak lazım birde 1.8 gel görelim pvpni demezler mi :)))

Hile olduğu için o sürümde oynuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl