S
sooply
Ziyaretçi
1.16 için, sunucu sahiplerini sevindirecek bir güncelleme geldi. Artık oyunun sohbet kısmındaki fontu ve title gibi yerlerden çıkan mesajların fontunu değiştirebileceksiniz. 20w17a sürümünde bunu deneyebilirsiniz. Ayrıca, Minecraft artık bütün renkleri destekliyor. Yani
1.16, 1.8 sunucu sahiplerini yerlerinde döndürecek bir güncelleme ile geldi. Sizce, artık 1.8 sunucu sahipleri üst sürümlere yönelmeye başlar mı? (Ben zannetmiyorum. Neden mi? Birçok kişi Minecraft'ın üst sürümleri kasıyor diye bir bahane uyduruyor ya da üst sürümlere alışamadığını söylüyor. Bence saçma. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.)
&a<text> kısmını kullanmak yerine renk kodlarını yazarak istediğimiz rengi enfekte edebileceğiz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1.16, 1.8 sunucu sahiplerini yerlerinde döndürecek bir güncelleme ile geldi. Sizce, artık 1.8 sunucu sahipleri üst sürümlere yönelmeye başlar mı? (Ben zannetmiyorum. Neden mi? Birçok kişi Minecraft'ın üst sürümleri kasıyor diye bir bahane uyduruyor ya da üst sürümlere alışamadığını söylüyor. Bence saçma. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.)