En Cool Sözler #1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alpho320
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.209
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpho320

powered by Fabulous.
Elmaslar
1.284
Minecraft
Alpho320

Discord:

Alpho320#9202

En Cool mu Olmak İstiyorsunuz?
Konuya Devam Edin.

Arkadaşlıklar aşka dönüşür ama dostluklar asla ihanete dönüşmemeli.

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…

Siz erkekler hepiniz aynısınız! diyen kızlara sesleniyorum; Siz düzgün olsaydınız da hepimizi tanımasaydınız.

Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.

Ayrılık eğer yazılmış ise o zaman sana veda etmek gerekir.

Geçmişe dönük keşkelerle yaşamaktansa, geleceğe dönük belkilerle yaşamayi tercih ederim.

Biz dostlarımızı kaşarlı sucuklu tosttan seçmiyoruz mertliğine sözüne bakarız.

Çıkarım gökyüzünde seyrederim dünya alemi, inerim yeryüzüne seyreder alem cümbüş ben

Yanıma keyfimin kâhyasını, paşa gönlümü ve tepemin tasını alarak hep beraber, burnumun dikine gitmeye bayılıyorum.

Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar, Sorun atlıkarıncalar değil, Arkamdan dönüp duran dönme dolaplar.

Bazı kadınların şövalye sandıkları adamların, aslında alüminyum folyo ile kaplanmış denyo olduklarını görmeleri baya zaman alıyor
Kimileri toprak kadar kıymetli, kimileri bir ot kadar değersiz… Herkes bir şekilde yaşıyor işte. Kimileri şerefli, kimileri *…
Devamı Yakında

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alpho320 (10).jpg

"The good times of today, are the sad thoughts of tomorrow."
- Bob Marley.

嵐の夜が来たとしても揺らいだりはしない
(Arashi no yoru ga kita to shite mo, yuraidari wa shinai)
- LiSA

Sözlerle sözde "cool" olunabileceğini kim söyledi? Benim gibi davranmadan sözde "cool" olamazsınız. xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl