Bulundu En çok yapılması istenilen basit pluginleri yapıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan swder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 789
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swder

"Power lies in the unseen."
Premium
Elmaslar
181

Discord:

sametmisadimglb

En çok yapılması istenilen basit pluginleri yapıyorum başlıktanda anlaşılıyor .

LagCleaner eklentisi yapın sunucumdaki tüm lagı çözsün hocam yeter (multithreaded olsun)

LagCleaner eklentisi yapın sunucumdaki tüm lagı çözsün hocam yeter (multithreaded olsun)
zaten piyasada varken bence gerek yok ve lagcleaner eklentileri lagı çözmek yerine daha çok sunucuyu yorar kendimce

En çok yapılması istenilen basit pluginleri yapıyorum başlıktanda anlaşılıyor .
Anime kızlı 3D karakterler... :shock:şaka bi yana aslında Ufak bug kapatıcı pluginler iyi olabilir eski sürümlerde mesela 1.8.9 da çıkan hataları vb

belirlediğim bir rg alanında ki ağlayan obsidyenleri kırınca &c[Agira Taşı] olarak envantere gelmesi her 30 dakika da bir rg alanının yenilenmesi ve yenilenmeye kalan sürenin toplam blokların ve kırılan blokların placeholderlarının olduğu bi plugin yaparmısınız :D

belirlediğim bir rg alanında ki ağlayan obsidyenleri kırınca &c[Agira Taşı] olarak envantere gelmesi her 30 dakika da bir rg alanının yenilenmesi ve yenilenmeye kalan sürenin toplam blokların ve kırılan blokların placeholderlarının olduğu bi plugin yaparmısınız :D
daha detaylı yazarsanız daha iyi olur anlamam açısından

Dropedit2 plugini var paralı olarak 7 dolar dün satın aldım ama bedava olarak valhalla plugini dün yayınladı val items ile eşyalara dropları düzenliyebiliyorsun

Dropedit2 plugini var paralı olarak 7 dolar dün satın aldım ama bedava olarak valhalla plugini dün yayınladı val items ile eşyalara dropları düzenliyebiliyorsun
Edit alanı için dediğim şekilde yapabilirmiyim o plugin ile

bulamadiysaniz yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl