En çok tutulan oyun türü & Oyun versiyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

Merhaba sunucu sahiplerinin bir fikir sahibi olduğu ve bir çok kez konusu açılmış olan konuyu yeniden diriltiyorum sunucuların da fazlaca online sahibi olan sunucu yöneticilerin en çok tutulan oyun türü hangisi olduğuna dair bir fikirleri vardır büyük ihtimalle herkes fikrini belirtebilir.

Yeni sunucu sahipleri için bir nimet değerinde olan bu konuyu güncel haliyle sorayım dedim.
Ek olarak yeniden sahalara çıkmayı planliyorum.

Şuan bir paket üzerinde çalışmayı düşünüyorum hangi tür için yapmalıyım kararsızım.

Merhaba, yenilikçi sunucu düşünüyorsan 1.12.2 veya 1.14.4 aç ama en çok oynanılan sürüm 1.8 sürümüdür.

Uzun süredir takip etmiyorum fakat 1.8.8 op skyblock sunucular tutuyordu en son. Survival 1.14.4 yenilikçi sunuculara da yönelim var fakat asıl geçişin 1.15, 1.16 ve devamında PvP güncellemesi ile olacağını düşünüyorum.

Artık 1.8.8'i bırakıp en azından 1.12.2 kullanmak gerektiğini düşünmekteyim fakat 1.8.8 sürümü için bulunan hazır paketleri göz önüne alarak bir çok kişi 1.8.8 açıyor. Bunun dışında üst sürüm açarsam lag sorunu yaşarım ve kitle kaybederim korkusu da büyük bir etken fakat ben yeni sürümlerden yanayım.

1.12 açmak daha mantıklı, zaten bildiğim kadarıyla viabackwards, viaversion bir pl daha vardı viabilmemne 1.7 den 1.14.4 e kadar girişi açıyor,
ama sadece 1.12 yle bu 3 üde oluyor du galba

bu aralar survival popüler gibi

Skyblock , Survival , Faction üçlüsünden vazgeçmemek lazım başlangıç için

Uzun süredir takip etmiyorum fakat 1.8.8 op skyblock sunucular tutuyordu en son. Survival 1.14.4 yenilikçi sunuculara da yönelim var fakat asıl geçişin 1.15, 1.16 ve devamında PvP güncellemesi ile olacağını düşünüyorum.

Artık 1.8.8'i bırakıp en azından 1.12.2 kullanmak gerektiğini düşünmekteyim fakat 1.8.8 sürümü için bulunan hazır paketleri göz önüne alarak bir çok kişi 1.8.8 açıyor. Bunun dışında üst sürüm açarsam lag sorunu yaşarım ve kitle kaybederim korkusu da büyük bir etken fakat ben yeni sürümlerden yanayım.
Bu konularda uzman olan sensin genelikle :D
Ancak yeni versiyonu türkiye kabul etmeyecektir bu yüzden malesef ki 1.8.8 de sabit kalıyoruz oyuncu kitlesi de 1.8'i bir çok nedenden ötürü seviyor bunlardan biri pvp bir diğeri ise minecraft kasma lag sorunu gibi şeyleri yeni versiyonlarla birlikte gelmeleri sanmaları şimdi bakıyorum da eski sunuculardan eser yok çoğu kapatmış neredeyse boşta büyük bir kitle var bence güzel bir sunucu açılırsa o kitleyi çekebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl