Sol Reklam

En çok tercih ettiğiniz hosting nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheKuart
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 768
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TheKuart

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
2.180
Yer
İstanbul
Minecraft
Terinium777
VDS almayı planlıyorum iyi işlemcili, bir makineye 20 trilyon tane sunucu kurmayan. ve işletim sistemi linux olan. Ancak baya miktarda konu okudum. hostabil, hostdude, hostifox, keyubu vb. ne varsa duydum. hepsi benzer şeyler veriyor hatta hostabil, hostdude ve hostifox un hepsi ryzen vds için aynı fiyat ve değerler veriyor gibi geldi. Bunların farkı nedir? Hangisini tercih etmeliyim ve neden?

Merhaba @TheKuart,

Minecraft sunucunuzda bizi tercih edebilirsiniz. Sunucularımızda temiz sanallaştıma yaparak en yüksek performansı size sağlıyoruz. Performans paketimizde Ryzen 9 5950x kullanıyoruz. Standart paketlerimizde ise Yeni nesil işlemci E5-2697v2 kullanıyoruz. Sunuculara herhangi bir limitleme koymuyoruz. Koruma altyapımız olarak Juniper Router ve Mikrotik Firewall RouterOS gibi kaliteli cihazlar kullanarak bilinen ve bilinmeyen tüm atakların önüne geçmekteyiz.​

Üstelik Mineraft hizmeti alan müşterilerimize "Website Scripti, Konu Tasarımı, Alt alan adı, Logo Tasarımı, Mysql Sunucusu ve plugin paketi gibi +6 adet hizmetimizi ücretsiz olarak sağlamaktayız.​

Uygun fiyat politikası ile birilikte sizlere en iyi deneyimi yaşatmaya devam hazırız Hostabil Ryzen 9 5950X ve Yeni nesil işlemci İntel E5-2697v2 suncularımız ile birlikte sizi özel hissetirmeye hazır​

Aklınıza takılan herhangi bir şey ver ise
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
veya
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

VDS almayı planlıyorum iyi işlemcili, bir makineye 20 trilyon tane sunucu kurmayan. ve işletim sistemi linux olan. Ancak baya miktarda konu okudum. hostabil, hostdude, hostifox, keyubu vb. ne varsa duydum. hepsi benzer şeyler veriyor hatta hostabil, hostdude ve hostifox un hepsi ryzen vds için aynı fiyat ve değerler veriyor gibi geldi. Bunların farkı nedir? Hangisini tercih etmeliyim ve neden?
Discord Gelirsen yardımcı olayım dostum :) (Herhangi bir Hosting Görevlisi değilim)

Bütün hostingler yığılmış buraya :D Açıkçası büyük sunucuların kullandığı host, hostingleri tercih etmen senin için daha mantıklı olur.

We love <3 Keyubu

We love <3 Keyubu
Unturned sunucuları tam bir komedi keyubuların. Arkadaşlarım denedi... Müşteri hizmeti uykuda beklendiği gibi.... Yani 100 tane sunucumuş falan verdiğin paraya pek deymiyor eğer minecraft falan açmicaksan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı