En çok oynadığınız minigames nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Green
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 971

Hangisini oynardınız?

• Survival Games

Oy: 1 9,1%
  • Sky Wars

Oy: 6 54,5%
  • Egg Wars

Oy: 2 18,2%
  • Bed Wars

Oy: 2 18,2%
  • Eski Tip Kitli Hunger Games

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    11

Green

Developer
Premium
Elmaslar
328
Discord İzni

Discord:

Green#1370

Merhaba dostlarım.
Minecraft sunucularında en fazla oynadığınız/sevdiğiniz rekabetin olduğu yerde vardım dediğiniz minigames oyunu nedir? Anketteki oyunlardan birini seçerek yanıtlayabilirsiniz.

Çok yakın bir zaman değil fakat üzerinde çalıştığım bir sunucu var. Yakında açılacak sunucu için bir fikir oluşturmak için bu anketi oluşturdum.

sıkayvars 'tan güzel tanımam biraderim :)

Tabikide şuan skywars yalnız eskiye dönecek olursak kitli hungargames taniki özelliklerde reklam olcak ama son**** da özellikle :)

Eğer doğru düzgün bir Hack ve makro koruması yapıcak isen hungar games çok işine yarar.

Elbette Hypixel'de Murder Mystery

SurvivalGames kraldır. :D

eggwars,bedwars,skywars en cok oynarım survivalgames arada bi ayda belki oynarım survival games i :D

Murder ve Hypixel oyunu olan bir zombi oyunu. Uzun zamandır MC yasağım olduğu için adını hatırlamıyorum. Ama COD BO 1-2-3 ' ün zombies modunun MC hali diyebilirim.

şuan thebridge efsane bişey

Zamanında şey vardı, Spleef artık yok sanırım bulamıyorum efsane eğlenceliydi kaç seneler önce oynardım minigames.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl