Çözüldü En çok blok kazanlar sıralaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TechCraft

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Minecraft
Boyeez_

Discord:

Boyeez|#8723

Hologramla Belirli bloğu en çok kazanlar sıralaması yapmak istiyorum keder heads var fakat ne yazacağımı bilmiyorum.
Birde %mineresetlite_Xxx_time_remaining% çalışıyor ama %mineresetlite_XXX_blocks_mined% çalışmıyor mineresetlite expansionsda yüklü

Hologramla Belirli bloğu en çok kazanlar sıralaması yapmak istiyorum keder heads var fakat ne yazacağımı bilmiyorum.
Birde %mineresetlite_Xxx_time_remaining% çalışıyor ama %mineresetlite_XXX_blocks_mined% çalışmıyor mineresetlite expansionsda yüklü
Holographic Display eklentisi kullanıyorsanız placeholder desteklemiyor.
Ya Holograms veya GHolo eklentilerini tercih ediceksin.
Şu anda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisi var fakat placeholder desteklemiyor yapımcısı dedi. Sonradan ekleyecek sanırım sadece senin istediğin gibi sıralamalar oluşturabiliyorsun.

@Keopsfenks anladım peki söylediğin eklentiler holographic extension ile uyumlu mu ?

Merhaba HolographicDisplays eklentisiyle birlikte
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini kullanmalısın (1.8-1.15 destekler). Sorun çözüldüyse bildirmeyi unutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl