Oyun En Beğendiğiniz Minecraft Türk Sunucusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ChiaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.877
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahah bir sunucuyu unutmuşsunuz 2013-2015 efsanesi Faction lideri (benim için halen öyle) CLOSCRAFT
Arkadaşlar bir türlü hatırlayamıyordu söylediğim halde. Sonunda hatırlayan birini buldum be :D Hele o sınırsız vipleri yok mu closcraftın :D

Sanırsam 3 veya 4 yıl öncelerine HamSurvival adlı bir sunucu vardı neredeyse her gün en az 5-6 saat sunucudaydım diyebilirim Minecraft Survival birikimim neredeyse oradan çıktı bu arada sunucunun sahibi olan Kellog’a Selamlar

Eski LegendCraft

Minecraft başladığımda ilk oynadığım ve kapanana kadar en sevdiğim sunucu CandyCraft ?

Benim hem mesleki hemde normal yaşam tarzımı değiştiren 2 sunucu var ikisinide birbirinden asla ayıramam.

1. si RiseLand kendi sunucum kendimi övmek için değil gerçkenten 15 ila 30 kişi olurduk ama çok eğlenirdik.
2. si UnioCraft minecraft'a başka bir açıdan bakmamı sağlayan sunucu!

Arkadaşlar bir türlü hatırlayamıyordu söylediğim halde. Sonunda hatırlayan birini buldum be :D Hele o sınırsız vipleri yok mu closcraftın :D
@kalpazankizan321
Bu sunucu oynayanlarda iz bırakıyor sanırsam : ) ... Oynayanlar daha önce oynamış kişileri arıyor. Ah şimdi açsa keşke sahipleri. Facebook'ta bende eklilerdi. Ne günlerdi ne günler Skype + Minecraft 7/24 ve Full oynardık. Mute yetkisine sahip vipleri de cabası :D Senin gibi bu sunucuyu seven birisini bulduğuma çok sevindim. Kimse hatırlamıyor vallahi aynen öyle.

CandyCraft​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl