Emristy v1.0 Survival Plugin Paketi 1.8 | Süt inekleri , Maden Tavuklar Ayarlanmış > Tag - Group - Rank & Çeşit çeşit skriptler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emristy

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
64
Minecraft
Emristy

Discord:

Emristy#4258

Emristy v1.0 baş sürüm olarak " Survival Plugin Paketi " projemi başlatıyorum ve her güncellediğim de bu konu için de güncellenecektir.

Paket hakkında bilgi

1.8 sürümüne uyumludur.
PaperSpigot'a uygulanması önerilir.
Bot & Optimizasyon koruma vs. yoktur.
Herkes kullanabilir. SATILMAZ.

Paket içinde ki pluginler
1569049414296.png

1569049425740.png

Paketin içinde ki özellikler

Maden yumurtalayan tavuklar
Süt inekleri
Ayarlanmış vip ve rütbe
Ayarlanmış vip ve rütbe kitleri
Ayarlanmış ChestCommand ( /inek /vip /rütbe /warp vs.)
Sunucuya özel etkinlikler ve çeşitli skriptler.

Dahası ve fazlası için paketi indirip bakabilirsiniz.

İndirme Link >
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüstotal >
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Paket hakkında daha fazla görsel sunucu için map paylaşımları yapabilirdiniz, konu daha tam hazır değil sanırım.

Merhaba konunuza sunucu ve sistemler hakkında görsel eklemenız gerekmektedir.

Uzun zaman sonra piyasada yeni bir hayatta kalma paketi gördüğüme sevindim. Şahsen indirip inceledim ve gayet emek verilen bir paket olmuş.. Keşke konu içerisine eklenti hakkında olan görüntüleri vs. yükleseydiniz. Bu arada en çok sistemlerinizi beğendim. Kesinlikle bunun devamı gelsin.

Ayrıca başka bir bedava paketi alıp edit yapmışsınız.

Görsel eklense daha iyi olur.

Tebrikler! Başarılarınızın devamını dilerim.

En azından edit yaparken belirtiniz. Baştan mi kodlim sorusuna gelicek olursak. Evet! Baştan kodlamalısınız. Yoksa editlemedim diye ben yaptım diye topluma göstermek çok kötü tabirlere gelir. Yinede eline sağlık.

Merhaba, forum kuralları gereğince plugin paketi paylaşımı konunuzda pakete dair en az 3 görsel paylaşmanız gerekmektedir, gerekli şartların 24 saat içerisinde tamamlanmaması durumunda konunuz arşive taşınacaktır, bilginize sunarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl