EmrahCB Yetkili Alımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmrahCB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.446

EmrahCB

Nether Yerlisi
Elmaslar
101
Xenforo yada başka Forum Scriptinde moderatör yada daha üst rütbede görev aldınızmı :
Evet aldım, 2 forum sitesin'de moderator rütbesi ile görev yaptım. Biri myBB diğeri ise phpBB olduğunu hatırlıyorum.

Görev almak istediğiniz forum kategorisi & bölüm ? :
Sizin için gerekli olarak hangisi uygunsa ben sunucu eklentisi (plugins) bölümünde görevimi yapmak isterim. Konu dışı konuları nereye taşıyacağımı ve nasıl sabitleneceğini bilmekteyim.

Adınız & Soyadınız:
Emrah CB (CanBolat)

Yaşınız : ( Lütfen yaşınızı yazmaktan çekinmeyiniz. Ne demişler akıl yaşta değil baştadır. )
Bu söz artık etkilemeye başladı beni ve doğruyu söylemek gerekirse yaşım 14.

Skype Adresiniz: zeusmaster8

Haftada foruma ayırabileceğiniz saatler : Okulumu aksatmamak gerekeği ile en az 2 saat foruma ayırabilirim tapatalk'a girerekte forum'a göz kulak edebilirim.

Kendi Hakkımda :
Ben her zaman seri olmaya çalışan birisiyim yani hızlı olmaya. Gereken yerlerde türkçemizi en iyi şekilde yazmaya çalışan ve minecraft'da veya diger konularda (orn: html kodlari vb, oyunlar hakkında) daha fazla bilgi toplayıp gereken kişilere yardim ederek bi desteğimin bulunmasından çok hoşlanan birisiyimdir. Çok fazla sinirlenmem sinirlendiğimde küfur,argo vb. kelimeleri kullanmam kullandıysam bir şeye çok öfkelenmişimdir. Minecraft'ı 4 yıl gibi bir süreden beri oynamaktayım ve hiçde bıkmadım.

Son düzenleme:
Ön eleme aşamasını geçtiniz. Konunuz aktif edildi. 2. aşamayı @Alp yapacak.

Hayırlı olması dilekleri ile...

Hayırlı olsun... Görevini yerine getireceğinden hiç şüphem yok :)

Tesekkurler :)

Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayirli olsun. Gorevinde basarilar

Emrah Hayırlı Olsun :D Ben seni gameturkden tanıyom çok iisin kardeş

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl