[+] Empire Network ~ Yine, yeni, yeniden aktifiz! | Yenilikçi Sunucu | Yakında HUB! | OPFACTION | HILE SERBEST <

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xDespee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.651

Sunucu nasıl buldunuz?

• Mükemmel. Anlatmaya gerek yok!

Oy: 13 68,4%
  • Güzel bir sunucu! Tavsiye edebilirim.

Oy: 0 0,0%
  • İdare eder. Geliştirmelisiniz.

Oy: 2 10,5%
  • Kötü. Üzgünüm.

Oy: 1 5,3%
  • Berbat! ( :{ )

Oy: 3 15,8%

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar sw ye süper yenilikler getirilmiş bildinğiniz server çok güzelleşmiş bence anlatmaya gerek yok gelin kendiniz görün sizleri bekliyorum oyun ismim lilypie2006 belki arki oluruz

Mapler Gayet Başarılı Sistemler Pek İç Açıcı Değil Umarım Daha İyi Yerlere Gelirsiniz :)

Arkadaşlar sw ye süper yenilikler getirilmiş bildinğiniz server çok güzelleşmiş bence anlatmaya gerek yok gelin kendiniz görün sizleri bekliyorum oyun ismim lilypie2006 belki arki oluruz

Lütfen post kasmaya çalışmayınız. 1 kere yorum attınız daha da iyilemeye çalışmayın. (kısaca yağ çekmeyiniz. :D)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Mapler Gayet Başarılı Sistemler Pek İç Açıcı Değil Umarım Daha İyi Yerlere Gelirsiniz :)

Teşekkürler! Sürekli geliştirme aşamasındayız.

sw çok süper bence gelin 10 numara op faction sw hep böyle arıyordum

Sunucumuza bekleriz '-'

sw çok süper bence gelin 10 numara op faction sw hep böyle arıyordum

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

Sunucumuza bekleriz '-'

Aynen bekleriiiz :D

Sunucunuz gayet güzel ama bana kalırsa hile yasak olmalı.

Öncelikle güzel yorumunuz ve görüşünüz için teşekkür ederim. Görüşünüz göz önünde bulundurulacaktır.

32 farklı rütbe mi ? Harika son rütbeye gelen olursa bana haber eder misin ? :D

Sunucuyu beğendim diyebilirim pvp vs. eklenebilir fakat hile serbestse baştan kaybedersiniz lütfen. :(

İlk olarak lokasyonununuzun Türkiye olması çok güzel bir şey. Bencr e sunucuya daha çok özellik getirilebilir , tek eksiği bu olduğunu düşünüyorum konu tasarımında güzel . Elinize sağlık

Güzel sunucu. Emek verilmiş.

Hile Serbest olması sunucuyu benim gözümde oldukça düşürüyor çünkü sunucunun güzelliği değil kullanılan hile konuşuyor,Buildleriniz güzel fakat pek yenilikçi bi sistem göremedim ve sistemlerinizden hiç bahsetmemişsiniz(açıklamamışsınız) bu özellikler günümüz sunucusunda olması gereken özellikler, Yeni bir sistem göremedim, gelip gezeceğim

Hile serbest ve yenilikçi mi ? klasik Türk faction sunucusu farklı olmaya çalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl